iCore Tech

Full-stack utvecklare till vårt webbteam

Vi utökar våra team och söker Webbutvecklare för både frontend och backend. Vill du bli en del av ett vasst team som utvecklar en egen standardprodukt? Har du erfarenhet av Webbutveckling i Microsoftmiljö och stort intresse för frontend, backend eller både och? Då är iCore platsen för dig!

Hur jobbar vi med utveckling på iCore?

Vi jobbar med långsiktig produktutveckling av vår egen programvara, iCore Integration Suite, där kvalitet är ett nyckelord. I teamen jobbar vi nära varandra, men ändå individuellt och självständigt. Vi arbetar i korta iterationer där alla har möjlighet att påverka både produkten och processen. Då vi använder den senaste teknologin från Microsoft och jobbar med stora delar av .Net-ramverket lär vi oss hela tiden nya saker och hjälper varandra att utvecklas. Vi har också ett bra samarbete med de som jobbar närmare slutanvändarna och får bra feedback på det vi gör. 

Om rollen

För denna roll tror vi att du:

  • Har ett par års relevant arbetserfarenhet och högskoleutbildning inom IT/mjukvaruutveckling.
  • Kan bygga en webbsite från grunden baserat på Microsofts infrastruktur och har god kunskap om ASP.Net/MVC, C#, CSS, JavaScript, TypeScript och HTML.
  • Har arbetat med något javascriptframework som tex Angular, React eller Backbone.
  • Är en självgående, utåtriktad och nyfiken person.
  • Har god samarbetsförmåga och kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska. 

Då vi redan nu och framöver alltmer kommer jobba med ASP.Net Core, Microsoft Azure och Office 365 är detta meriterande.

Ansökan

Låter det som att du skulle trivas hos oss? Välkommen att maila din ansökan redan idag till hr@icore.se eller ring Gunilla Glännå, rekrytering, på 0733-434122. Urval sker löpande.

Om iCore

På iCore är våra medarbetare vår största tillgång. Vår kärnverksamhet är integration – vi hjälper våra kunder att skapa, effektivisera och kontrollera digitala affärsflöden. Vi åstadkommer detta med hjälp av mångårig expertis, genomarbetad metodik och lösningar baserade på vår egen produkt – iCore Integration Suite. I dagsläget är vi ca 50 personer i ett sammansvetsat och stadigt växande lag. Våra kontor finns i Göteborg, Stockholm och London och vi är brett representerade via ett omfattande partnernätverk. Våra kärnvärden – Pålitlighet, Engagemang och Innovation – är väl förankrade i verksamheten och definierar oss både som företag och individer.  Du kan läsa mer om iCore och vår verksamhet på icoresolutions.com. 

 

Want to know more? Let's get in touch: