iCore Tech

Supportspecialist inom integration

Vi på iCore är integrationsexperter med en egen mjukvara för affärsintegration som effektiviserar informationsflöden och ger bättre övergripande kontroll. Vi söker nu en ambitiös systemvetare som vill arbeta med support i en tekniskt bred roll.

Om rollen

Som supportspecialist på iCore ingår du i teamet 1st line support och hjälper våra kunder och partners med incidenthantering och change management. Du tar emot, löser och rapporterar kundärenden via telefon och mail. Inom change management granskar du kod och utför ändringar i implementationer. Till din hjälp vid komplexa ärenden finns seniora konsulter, utvecklare och supportspecialister med hög teknisk kompetens.

Rollen är mycket teknisk och ambitionen är att du på sikt blir specialist på produkten och flödesprocesser. Detta är en utmärkt möjlighet för dig som vill arbeta med support och utvecklingsfrågor och kanske på sikt ta en roll som integrationskonsult.

Vem är du?

Vi tror att du är Systemvetare eller motsvarande och har minst några års relevant arbetserfarenhet. I rollen har du nytta av att förstå bl.a. XML, .NET, script, databaser, Edifact och Microsofts infrastruktur i allmänhet. Det är en fördel om du har kännedom om system och processer för t.ex. ERP, CMS och 3PL. Att du kommunicerar väl i tal och skrift både på svenska och engelska är ett krav.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad och tålmodig. Du tar initiativ och jobbar metodiskt och proaktivt. Du har ett genuint teknikintresse och du vill lära dig mer om utvecklingsfrågor samt arbeta med logisk problemlösning.

Ansökan

Låter det som att du skulle trivas hos oss? Välkommen att maila din ansökan redan idag till hr@icore.se eller ring Gunilla Glännå, rekrytering, på 0733-434122. Urval sker löpande.

Om iCore

På iCore är våra medarbetare vår största tillgång. Vår kärnverksamhet är integration – vi hjälper våra kunder att skapa, effektivisera och kontrollera digitala affärsflöden. Vi åstadkommer detta med hjälp av mångårig expertis, genomarbetad metodik och lösningar baserade på vår egen produkt – iCore Integration Suite. I dagsläget är vi ca 50 personer i ett sammansvetsat och stadigt växande lag. Våra kontor finns i Göteborg, Stockholm och London och vi är brett representerade via ett omfattande partnernätverk. Våra kärnvärden – Pålitlighet, Engagemang och Innovation – är väl förankrade i verksamheten och definierar oss både som företag och individer.  Du kan läsa mer om iCore och vår verksamhet på icoresolutions.com.

Want to know more? Let's get in touch: