iCore Tech

Vill du vara med och forma framtidens digitala affärslösningar?

Vi på iCore är integrationsexperter med bred erfarenhet av att ta fram lösningar och strategier mot alla typer av branscher och verksamheter. Våra kunder har ett ökat behov av hjälp med att genomföra integrationsprojekt, och därför söker vi nu en driven projektledare som vill leda ett engagerat och kompetent team och hjälpa våra kunder förverkliga framtidens digitala affärslösningar.

Som projektledare hos oss kommer du och ditt team att ansvara för leverans av integrationsprojekt i nära samarbete med kunden med fokus på scope, budget och kvalitet. Teamen består förutom projektledare av arkitekter och utvecklare beroende på projektets storlek. Du kommer ha tillgång till genomarbetad metodik och backas upp av kollegor med gedigen expertis på integrationsområdet, samt en utvecklingsavdelning som är angelägen om att ta vår produkt i en riktning som innebär största möjliga kundnytta.

Vem är du?

Vi söker dig med tidigare erfarenhet av projektledning, som har ett stort intresse av kopplingen mellan verksamhet och teknik och en förmåga att sätta dig in i affärsprocesser och omvandla behov till lösningar. Du har en relevant utbildning och erfarenhet, kunskap om IT-system samt gärna förståelse för integration.

Vi tror att du av andra beskrivs som drivande, diplomatisk och strukturerad med förmåga att fokusera både på detaljer och se helheten. Du har en pragmatisk inställning och är duktig på att kommunicera med din omgivning. Du gillar att interagera med kunder och har en förmåga att presentera tekniska lösningar på ett lättförståeligt sätt. Du kommunicerar väl i tal och skrift både på svenska och engelska.

Hur är det att jobba på iCore?

Vår arbetsplats präglas av öppenhet, god sammanhållning och en prestigelöshet som gör det lätt för oss att utvecklas tillsammans och lära av varandra. Vi identifierar oss starkt med vår yrkesroll som experter och är angelägna att alltid agera professionellt mot kunder och parters. Våra kärnvärden (pålitlighet, engagemang och innovation) är väl förankrade i verksamheten.

Ansökan

Låter det som att du skulle trivas hos oss? Välkommen att maila din ansökan redan idag till hr@icore.se eller ring Gunilla Glännå på 0733-434122. Observera att placeringsort är Göteborg och att urval sker löpande.

Vilka är vi?

På iCore är våra medarbetare största tillgång. Vår kärnverksamhet är integration – vi hjälper våra kunder att skapa, effektivisera och kontrollera digitala affärsflöden. Vi åstadkommer detta med hjälp av mångårig expertis, genomarbetad metodik och lösningar baserade på vår egen produkt – iCore Integration Suite. I dagsläget är vi ca 50 personer i ett sammansvetsat och stadigt växande lag. Våra kontor finns i Göteborg, Stockholm och London och vi är brett representerade via ett omfattande partnernätverk. Våra kärnvärden – Pålitlighet, Engagemang och Innovation – är väl förankrade i verksamheten och definierar oss både som företag och individer.  Du kan läsa mer om iCore och vår verksamhet på icoresolutions.com.

Want to know more? Let's get in touch: