iCore Tech

Software development manager

Har du erfarenhet av att coacha kvalificerade utvecklare i deras dagliga verksamhet? Isåfall har vi en plats till dig då vår nuvarande utvecklingschef ska fokusera på andra uppgifter internt.

Om rollen

Som ledare med personalansvar för utvecklingsteamen på iCore är ditt uppdrag att:

  • Coacha respektive team-lead och teammedlemmar, och ta nästa steg på vår agila resa.
  • Säkerställa starka arbetsförhållanden mellan produktägare, utvecklare, support, integrationskonsulter, tekniker och säljare.
  • Driva kompetensutveckling och motivationsarbete
  • Kontinuerligt säkerställa att vi har den kompetens som krävs för att bygga bästa möjliga produkt.

Vem är du?

Du brinner för att coacha och leda andra samt förmedla kunskap om agila metoder som Lean, Scrum och Kanban på ett pedagogiskt sätt. Du har erfarenhet av att leda team och har certifiering inom metodik och coachning. I grunden har du en relevant akademisk examen och du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift.

Hur jobbar vi med utveckling på iCore?

Vi jobbar med långsiktig produktutveckling av vår egen programvara, iCore Integration Suite, där kvalitet är ett nyckelord. I teamen jobbar vi nära varandra, men ändå individuellt och självständigt. Vi arbetar i korta iterationer där alla har möjlighet att påverka både produkten och processen. Då vi använder den senaste teknologin från Microsoft lär vi oss hela tiden nya saker och hjälper varandra att utvecklas. Vi har också ett bra samarbete med de som jobbar närmare slutanvändarna och får bra feedback på det vi gör.
Låter det som att du skulle trivas hos oss? Välkommen att maila din ansökan redan idag till hr@icore.se eller ring Gunilla Glännå, rekrytering, på 0733-434122. Urval sker löpande.

Om iCore

På iCore är våra medarbetare vår största tillgång. Vår kärnverksamhet är integration – vi hjälper våra kunder att skapa, effektivisera och kontrollera digitala affärsflöden. Vi åstadkommer detta med hjälp av mångårig expertis, genomarbetad metodik och lösningar baserade på vår egen produkt – iCore Integration Suite. I dagsläget är vi ca 50 personer i ett sammansvetsat och stadigt växande lag. Våra kontor finns i Göteborg, Stockholm och London och vi är brett representerade via ett omfattande partnernätverk. Våra kärnvärden – Pålitlighet, Engagemang och Innovation – är väl förankrade i verksamheten och definierar oss både som företag och individer.  Du kan läsa mer om iCore och vår verksamhet på icoresolutions.com. 

Want to know more? Let's get in touch: