iCore Tech

Jobba med test – en viktig del av vår produktutveckling!

Vi behöver förstärka våra utvecklingsteam med en kreativ testare med stort teknikintresse och god kommunikativ förmåga. Du kommer att arbeta agilt med erfarna utvecklare där du bidrar med testperspektivet.

Vem är du?

Du har en relevant högskoleutbildning i grunden och har jobbat med test och testautomatisering. Du behärskar PowerShell, XML, utforskande testning och har erfarenhet av att jobba agilt. Du har goda kunskaper i Windows Server OS och kan sätta upp testmiljöer. Om du dessutom har använt Coded UI-tests i Visual Studio, TFS, MTM och Azure är detta meriterande.

Som person är du strukturerad, initiativrik, en lyhörd teamspelare samt har ett genuint intresse för test och kvalitet. Att du kommunicerar väl både i tal och skrift på både svenska och engelska är en förutsättning.

Hur jobbar vi med produktutveckling på iCore?

Vi jobbar med långsiktig produktutveckling av vår egen programvara, iCore Integration Suite, där kvalitet är ett nyckelord. I teamen jobbar vi nära varandra, men ändå individuellt och självständigt. Vi arbetar i korta iterationer där alla har möjlighet att påverka både produkten och processen.

Ansökan

Låter det som att du skulle trivas hos oss? Välkommen att maila din ansökan redan idag till hr@icore.se eller ring Gunilla Glännå, rekrytering, på 0733-434122. Urval sker löpande.

Om iCore

På iCore är våra medarbetare vår största tillgång. Vår kärnverksamhet är integration – vi hjälper våra kunder att skapa, effektivisera och kontrollera digitala affärsflöden. Vi åstadkommer detta med hjälp av mångårig expertis, genomarbetad metodik och lösningar baserade på vår egen produkt – iCore Integration Suite. I dagsläget är vi ca 50 personer i ett sammansvetsat och stadigt växande lag. Våra kontor finns i Göteborg, Stockholm och London och vi är brett representerade via ett omfattande partnernätverk. Våra kärnvärden – Pålitlighet, Engagemang och Innovation – är väl förankrade i verksamheten och definierar oss både som företag och individer.  Du kan läsa mer om iCore och vår verksamhet på icoresolutions.com.