Search

Skapa ordning i den digitala oredan!

Uppdatering: vårt event är över för den här gången, och vi vill rikta ett stort tack till alla som medverkat! Vi har lagt till länkar till allt presentationsmaterial i agendan nedan. 

Det spelar ingen roll hur stort ditt företag är, eller i vilken bransch ni är verksamma – sannolikheten är stor att ni lider av ett vanligt problem: digital oreda. Eller kanske till och med digital ångest?

 • ”Utvecklingen går så fort, hur ska vi förhålla oss till alla nya begrepp och digitala trender?”
 • ”Vi har så många system och applikationer. Hur får vi dem att prata med varandra?”
 • ”Vi skickar runt en massa data, men har ingen övergripande koll på våra dataflöden”

Känns några av dessa frågeställningar bekanta? Då är du hjärtligt välkommen till iCores Kund- och Partnerdagar 2017! På vårt event ska vi göra vårt bästa för att hjälpa er skapa ordning i den digitala oredan. Till vår hjälp har vi ett antal erfarna och kunniga personer som kommer bidra med intressanta infallsvinklar. Här följer en liten försmak på talarlistan:

 • Freddie Rinderud, Strategic Advisor Radar Group (PDF)
  Radar är det Nordiska analytikerföretaget som i flera undersökningar pekar ut aktuella trender inom digitalisering, innovation och integration. 
 • Göteborg: Jan Longnell, CIO  Swegon (PDF)
  Jan har lång erfarenhet från ledande CXO befattningar, och hans kombinerade kunskaper inom IT och verksamhet kommer avspeglas i hans presentation. Swegon ingår i börsnoterade Latourkoncernen och är marknadsledande inom energieffektiva ventilations- och inneklimatsystem.
 • Stockholm: Hans Gillior, Senior Advisor Sofigate (PDF)
  Hans hjälper företag och organisationer att bemästra digitalt ledarskap, hantera ständiga förändringar och förvalta sina digitala resurser. Han är en ofta anlitad föreläsare på utbildningar och konferenser, och på iCore följer vi hans blogg med stort intresse! 
 • Göteborg/Stockholm: Henrik Ljungdahl, CIO – JULA (PDF)
  Henrik har lång erfarenhet av IT-frågor med stark koppling till verksamhetens krav på förändring. Julas butiker erbjuder ett brett sortiment av produkter för "hemmafixare och proffs". Företaget är i stark expansion och har butiksnärvaro i Sverige, Norge och Polen.
 • Göteborg/Stockholm: Håkan Holm, CTO/Product evangelist – iCore (PDF)
  Med drygt 25 års erfarenhet av programutveckling inom integrationsområdet har han varit med om många teknikskiften. Idag tillbringar Håkan mycket tid med att bevaka nya trender och sätta dem i ett iCore-kontext.
 • Paneldiskussion med dagens talare. iCore modererar och tar frågor från publiken. I anmälningsformuläret till eventet har du chansen att redan nu ställa dina frågor. Du kan även skicka dem direkt till din kontakt på iCore.

Fler talare kommer presenteras de närmaste veckorna! Håll koll på den här sidan eller ladda ner vår eventapp (se nedan).

Datum och tid

Våra kund- och partnerdagar anordnas i Stockholm den 14:e Mars och i Göteborg den 16:e Mars.

Hålltider för eventet:

Tid Vad händer?
14:30 – 15:00 Registrering och fika
15:00 Programmet drar igång!
18:20 – 18:30 Programmet avslutas och vi övergår till mat & dryck, mingel och tävlingar.

Anmälan

Anmälningsformulär till vårt event hittar du här.

Nytt för i år: iCores Eventapp

I år kommer du kunna ta del av fortlöpande information om vårt event via en app i din smartphone eller surfplatta. Du kan använda appen för att ställa frågor på eventdagen, sätta betyg på dagens talare och lämna kommentarer. Vinnarna i vår årliga tävling kommer också offentliggöras via appen.

För att ladda ner appen, använd följande länkar:

Vi erbjuder en mötesplats där du kan få svar på egna funderingar och utbyta erfarenheter med integrationsintresserade kunder och partners under trevliga former. Givetvis finns iCorepersonal på plats för att besvara frågor under hela dagen och kvällen.

Vi ses!
/iCore-teamet

Want to know more? Let's get in touch: