21_05_ICORE_Meeting_008.jpg

Supportspecialist Integration

iCore är integrationsexperter med en egen mjukvara för affärsintegration som effektiviserar informationsflöden och ger verksamheter bättre kontroll över sin data och sina processer. Vi söker nu en ambitiös systemvetare som vill arbeta med support i en tekniskt bred roll.

Om tjänsten

Som supportspecialist på iCore ingår du i Servicecenterteamet som hjälper våra kunder och partners med incidenthantering, change management och drift & förvaltning av iCores Cloud-lösning. Det innebär att du tar emot, löser och rapporterar kundärenden via telefon och mail med incidenter som kan gälla iCores egna applikation eller de Cloud-lösningar som förvaltas av teamet. Inom change management granskar du kod och utför ändringar i implementationer. Vi har ett agilt arbetssätt vilket gör att du snabbt blir involverad och utvecklas i din roll. Till din hjälp vid komplexa ärenden finns seniora konsulter, utvecklare och supportspecialister med hög teknisk kompetens.

Rollen är mycket teknisk och ambitionen är att du på sikt blir specialist på produkten och flödesprocesser. Detta är en utmärkt möjlighet för dig som vill arbeta med support och utvecklingsfrågor och kanske på sikt ta en roll som integrationskonsult eller cloud devops engineer.

Vem är du?

Vi tror att du är Systemvetare eller motsvarande. I rollen har du nytta av att förstå bl.a. XML, .NET, script, databaser, Edifact och Microsofts infrastruktur som exempelvis Azure. Det är en fördel om du har kännedom om system och processer för t.ex. ERP, CMS och 3PL. Att du kommunicerar väl i tal och skrift både på svenska och engelska är ett krav.

Som person är du serviceinriktad, strukturerad och tålmodig. Du tar initiativ och jobbar metodiskt och proaktivt. Du har ett genuint teknikintresse och du vill lära dig mer om utvecklingsfrågor samt arbeta med logisk problemlösning.

Låter det som att du skulle trivas hos oss?

Välkommen med din ansökan redan idag men senast 3/4. Urval kan komma att ske löpande. Observera att placeringsort kan vara Göteborg eller Stockholm.

Har du frågor? skriv till hr@icore.se.

Ansökningsformulär

Skriv några rader om dig själv. Bifoga gärna ditt CV.

skiss_SCANDINAV_RQJV.jpg