AdobeStock_233962113.jpeg

Client Executive

Kan du sälja något som gör stor nytta, men som inte alltid syns? Nu söker vi dig som vill vara med och skapa tillväxt hos oss med nya prospekt.

Om tjänsten

Som Client Executive på iCore kommer du utveckla både svenska och internationella affärsrelationer. Du kommer att ur ett affärsutvecklande perspektiv hantera hela säljprocessen och arbeta tillsammans med olika prospekt, för att erbjuda intressanta och relevanta lösningar – alltid med fokus på förståelsen för hur de på bästa sätt kan skaffa sig ekonomiska förtjänster med hjälp av iCore och klok integration. Du omges av självgående, professionella kollegor med lång erfarenhet inom vårt specialistområde affärsintegration. Du utvecklar samt finner nya prospekts av egen kraft samt bearbetar nya leads från olika marknadsinitiativ.

Vem är du?

För oss är det viktigt att du är affärsmässig och kan lyfta dialogen om integrationer till kundens huvudvärden och förstå deras processer. Därför tror vi att du har jobbat med lösningsorienterad systemförsäljning, har kunskap om moderna nyckeltal och förstår vikten av smart integration som möjliggörare för digitalisering. Du tar initiativ, är intresserad av möjligheterna med teknik/digitalisering/cloudifiering och tar till dig och delar med dig av din kunskap. Det är en fördel om du har erfarenhet av SaaS-branschen.

Du har lätt för att kommunicera, är van att hålla igång många kontakter och att skapa och bibehålla relationer samt föra dialog på ledningsnivå.

Med dig har du en relevant utbildning samt kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift.

Vad vi erbjuder

Hos oss på iCore Solutions får du möjligheten att arbeta i en dynamisk och inspirerande miljö där innovation och utveckling står högt på agendan. Vi tror på en balans mellan arbete och fritid och strävar efter att skapa en hälsosam arbetsmiljö där våra anställda trivs.

Tjänsten är på heltid med placeringsort i Göteborg eller Stockholm. Vi gillar att träffas på kontoret men vi har en hybrid-arbetsplats.

Vilka är vi på iCore?

Vår kärnverksamhet är integration – vi hjälper våra kunder att skapa effektiva förändringsprocesser med hjälp av digitala affärsflöden. Vi åstadkommer detta med hjälp av mångårig expertis, genomarbetad metodik och lösningar baserade på vår egen produkt – iCore Integration Suite. Vi är ett sammansvetsat och stadigt växande team som i dagsläget omfattar drygt 50 personer.

Vi har kontor i Göteborg, Stockholm och London och är brett representerade via ett omfattande partnernätverk.

Våra kärnvärden – Pålitlighet, Engagemang och Innovation – är väl förankrade i verksamheten och definierar oss både som företag och individer.

Här kan du läsa mer om iCore och vår verksamhet.

Ansök idag!

Låter det som att du skulle trivas hos oss? Gör din ansökan via vår annons på LinkedIn.

Har du frågor om tjänsten? kontakta Gunilla Glännå på hr@icore.se. Välkommen med din ansökan redan idag. Urval sker löpande.

Vi ser fram emot att få lära känna dig!

_Z8A8491_korn.jpg