NXT23_Partner_Image1080x10802.jpg
  • Datum
  • Plats NXT Nordic 2023 Oslo Spektrum

Den framtida kundresan!

Kunderna förändras. De är inte där de brukade vara. De beter sig inte som de brukade. E-handelslandskapet förändras drastiskt. Hur kan ditt företag förbli relevant i denna nya värld av handel?

På NXT Nordic 2023 görs en djupdykning i framtidens kundresa. En resa som än idag är väldigt annorlunda än för bara ett par år sedan, och den förändras snabbt. Du  kommer att få lyssna till och träffa experter som pratar om hur du kan anpassa dig till det nya digitala landskapet. Att navigera och ta kontroll över den framtida kundresan. 

För att inte tappa försprånget på en marknad i ständig förändring, där kundernas förväntningar ökar konstant, och där tillgången till korrekt data är avgörande måste man agera proaktivt.

Vi på iCore har lång erfarenhet av att hjälpa retailbolag knyta ihop sitt digitala ekosystem och använda sin data på ett effektivt sätt. Kom och snacka retail med oss!

Till NXT Nordic 2023 eventsida

Vi ses i Oslo!

OM NXT - NXT Nordic är Nordens största mötesplats för e-handel. Vi fokuserar på framtidens handel och vill skapa möjligheten att presentera det allra senaste inom branschen.