21_05_ICORE_Support_033.jpg

iCore Service Center - vi ser till att allt funkar!

Din verksamhet är beroende av fungerande dataflöden. Affärskritisk data i form av ordrar, fakturor och betalningar ska flyta obehindrat. Driftstopp och avbrott kan vara förödande, och är förknippat med stora kostnader. Det kan vara tillräckligt för att knäcka en verksamhet.

Att ta hand om sina IT-lösningar över tid är inte alltid enkelt. Det är viktigt att ha en partner du kan lita på, och ett serviceavtal som är anpassat för dina behov. Vårt mål på iCore Service Center är att din integration ska vara osynlig - det ska bara ”flyta på” så att du kan fokusera på annat.

Kontakta iCore Service Center

Du kan kontakta oss direkt på:

Email: support@icore.se
Telefon: 031-773 84 90

Du kan också registrera och följa dina supportärenden på vår serviceportal.

Till serviceportalen

Snabbspår till förändring

Vi hjälper dig att kontinuerligt anpassa dina lösningar så att de på bästa sätt stöttar dina verksamhetsprocesser.

Agera proaktivt, inte reaktivt! Bygg bort fel och brister, istället för att samla dem på hög.

Pålitlig drift och förvaltning

Komplettera ditt serviceavtal med våra Managed services som underlättar drift, övervakning och förvaltning av din integrationslösning.

Vill du ha bättre koll på dina affärskritiska data?

Vi erbjuder ett webbinarie för dig som har administratörsuppgifter i iCore, och vill lära dig hur du spårar dina dataflöden och hanterar dina processer och affärsdata.

Läs mer om kursen

AdobeStock_384091670.jpeg

Kan din verksamhet hantera ett "digitalt produktionsstopp"?

Vi vet av erfarenhet att allvarliga systemfel och cyberattacker som leder till produktionsstopp kan bli mycket kostsamma. Det påverkar ofta både kund- och leverantörsrelationer. Ofta är det även en avtalsfråga.

Så vad finns det du kan göra för att förhindra allvarliga störningar i dina digitala affärsflöden? Och om olyckan är framme - hur ska du agera då?

Några råd på vägen

37876975.jpeg