Podbean_Hero_cropped.png

Vlogg – Affärsarkitektens dilemma

Varför digitaliseras svenska företag inte i takt med marknadens utveckling? Hur kommer det sig att vi fortfarande organiserar företag på samma sätt som för 40 år sedan, att vi har säljare som är beroende av att springa på mässor och en ekonomichef som tycker att all IT bara är kostnader?


Aktuellt avsnitt 

Säsongsavslutning – vi sammanfattar och blickar in i framtiden

iCores intervjuserie om digitalisering och företagsutmaningar avslutas med en sammanfattning av vårens diskussioner och en djupdykning med företagets egna experter, Thomas Madsen, marknadschef och Henrik Ljungdahl, ansvarig för affärsutveckling. I säsongens sista avsnitt av Affärsarkitektens dilemma reflekterar de över vikten av utbildning, engagemang och behovet av förståelse för digitaliseringens inverkan på affären.

– Kunskap måste finnas på alla styrelsers bord, säger Thomas, medan Henrik framhåller behovet av innovation och strategiskt tänkande. 

iCore-podcast-thumbnail.png

Om serien

I vår intervjuserie bjuder vi in nyckelpersoner på svenska företag för att diskutera digitalisering, integration och affärsutveckling. Marknaden förändras i raketfart, och hur människor känner inför förändring är avgörande för företagens framgång.

Hur skapar man utrymme för nytänkande i en trögrörlig organisation? Hur får man med alla medarbetare på digitaliseringståget? Hur ska verksamheten gå i takt med IT?

Det och mycket annat kommer vi diskutera med de inbjudna gästerna.

Du hittar även serien på Spotify och Podbean.

Tidigare avsnitt