Podbean_Hero_cropped.png

iCore Vlogg – En djupdykning i integration och digitalisering

I iCore Vlogg utforskar vi begreppen integration och digitalisering från olika perspektiv. I säsong ett hade vi fokus på affärsutveckling och verksamhetens digitala utmaningar. I säsong två gräver vi djupare i tekniken bakom, och försöker svara på hur man praktiskt hanterar dessa utmaningar. Vi hoppas att du vill göra oss sällskap!

iCore vlog season 2 thumbnail.png

Säsong 2 – Integrationsarkitekten - länken mellan data och affärsvärde

För att lyckas med digitalisering och automatisering har data- och integrationsstrategin tillsammans med integrationsarkitekten en central roll. Tekniskt handlar det såklart om att utveckling, design och förvaltning ska vara en möjliggörare för tillväxt och skalbarhet. Samtidigt behöver integrationsarkitekten vara länken mellan IT och verksamheten. Data och integration spänner över hela företaget och om ni vill kunna skapa verkligt affärsvärde från er data så måste ni kunna jobba med data och integrationsfrågor kontinuerligt och tvärfunktionellt.  

I den här serien kommer vi intervjua experter som vet HUR du ska göra för att nyttja datan (eller guldet) i er organisation. Vi kommer ge dig konkreta tips som hjälper din organisation att digitalisera, automatisera och verkligen nyttja er data fullt ut. Vi hoppas du vill hänga med!

Du hittar även serien på Spotify och Podbean.

iCore-podcast-thumbnail.png

Säsong 1 – Affärsarkitektens dilemma

I säsong 1 av iCores Vlogg bjuder vi in nyckelpersoner på svenska företag för att diskutera digitalisering, integration och affärsutveckling. Marknaden förändras i raketfart, och hur människor känner inför förändring är avgörande för företagens framgång.

Hur skapar man utrymme för nytänkande i en trögrörlig organisation? Hur får man med alla medarbetare på digitaliseringståget? Hur ska verksamheten gå i takt med IT?

Det och mycket annat diskuterar vi med de inbjudna gästerna.

Du hittar även serien på Spotify och Podbean.