AdobeStock_305928424.jpeg

Bemästra utmaningarna inom retail!

Det finns ingen ”out of the box”-lösning för företag inom detaljhandel (retail) – de behöver istället kunna sätta samman flera olika unika lösningar till en fungerande helhet. Ett framgångsrikt retailbolag behöver bemästra utmaningar som kretsar kring kundbeteende, logistik och systemintegration.

För att inte tappa försprånget på en marknad i ständig förändring, där kundernas förväntningar ökar konstant, och där tillgången till korrekt data är avgörande måste man agera proaktivt.

Vi på iCore har lång erfarenhet av att hjälpa retailbolag knyta ihop sitt digitala ekosystem och använda sin data på ett effektivt sätt.

Boka möte

AdobeStock_364161100.jpeg

Jakten på den optimala kundupplevelsen

Inom retail är kundens behov och förväntningar den främsta utmaningen att hantera. Men det är mycket som måste klaffa "bakom kulisserna" för att kunna leverera en smidig och konsekvent köpupplevelse, både på nätet och i butik.

AdobeStock_271290077.jpeg

Små marginaler – stora utmaningar

De små marginalerna för retailbolag innebär att de interna affärsprocesserna måste vara effektiva så att du kan lägga all kraft på att sälja mer till såväl nya som befintliga kunder.

AdobeStock_410583212.jpeg

Tekniska möjligheter och fallgropar

Inom retail är det många IT-system och annan teknik som ska samverka.

För många är det en stor utmaning att få allt att funka. Tekniska problem kan snabbt förstöra kundrelationen, som är svår att bygga upp igen. 

Svårt att få ihop retailpusslet? Testa vår konfigurator!

Företag inom retail har ofta ett komplext och omfattande ekosystem av system och appar (t ex ERP, CRM, e-handelsplattform m.m.) som stöder deras affärsprocesser.

För att förenkla denna komplexitet har vi skapat en konfigurator som ger dig ett fågelperspektiv över din retaillösning och öppnar upp möjligheter att bygga nytt och effektivisera.

Testa här!

Några av våra kunder inom Retail

 • Cellbes logotyp

  Bara best-of-breed duger för Cellbes

  Cellbes ville ha en löst kopplad IT-arkitektur med ett systemoberoende för att enkelt och snabbt kunna byta och uppgradera system anpassade för sin verksamhet, där best-of-breed är ledordet.

  Cellbes
  cellbes_brand_page_desktop_2_1.jpg
 • Bergans of Norway logotyp

  iCore löste e-handelsutmaning för Bergans of Norway

  "Vi insåg att vi var tekniskt efter, men tack vare iCore fick vi en modern lösning som vi är väldigt nöjda med", säger Espen Jensen, Chief Integration Officer på Bergans.

  Bergans of Norway
  Bergans_3.png
 • Kicks logotyp

  Kicks tillväxt drivs av en effektiv försörjningskedja

  På drygt ett år har den ledande nordiska skönhetskedjan Kicks ersatt hela sitt ERP- och leveranssystem. Nu är allt anslutet med iCore Integration Suite.

  Kicks
  KICKS Flaship Store Gallerian 1.jpg
 • BabyBjörn logotyp

  "Vi köper bara av de som är bäst"

  "Våra integrationsprojekt är långt ifrån enkla och bygger på unika lösningar för varje situation. Det är komplext och utmanande. Men det finns ingen utmaning som iCore inte har löst".

  BabyBjörn
  Baby Carrier One (3).jpg
 • Moogio logotyp

  Moogio blir mer effektiva med ny integrationslösning

  Sedan samarbetet med iCore inleddes har Moogio en integrationslösning som kopplar ihop webbplatsen med affärssystemet, SAP, därefter sker en automatisering av inköpen i själva affärssystemet.

  Moogio
  Moogio_lamellgardiner.jpg
 • Jula logotyp

  "Digitaliseringen kräver att vi agerar snabbare!"

  Jula har lyckats anpassa sig till den globala e-handelskonkurrensen genom att integrera "best-of-breed"-lösningar för att hålla sig agila och innovativa.

  Jula
  Jula_entre.jpg
Tomas Zorjan 5596.jpg

Tomas håller koll på trenderna

Inom detaljhandeln, eller Retail, utvecklas ständigt nya koncept och utvecklingen rör sig konstant framåt. Det kan vara svårt att ha koll på trenderna.

iCores expert, Tomas Zorjan, reder ut begreppen omnichannel, unified commerce, hybridshopping, punch-out, videoshopping och hur iCore kan hjälpa till i utmaningarna att utveckla er affärsmodell.

Läs Tomas tips 

Vi hjälper dig knyta ihop din retaillösning!

Vi på iCore har lång erfarenhet av att hjälpa retailbolag knyta ihop sitt digitala ekosystem och använda sin data på ett effektivt sätt.

Vår integrationsplattform gör det möjligt att använda och analysera data från olika källor som kundorder, lager och försäljning. Du får en mer komplett bild av din verksamhet och kan fatta bättre beslut om lagerhantering, marknadsföring och försäljning. Du kan också automatisera affärsprocesser som tidigare var manuella eller tidskrävande.

Boka möte