Industry 20.jpg

Integration med Infor M3

På iCore har vi mångårig erfarenhet av integration med Infor M3 (tidigare Movex). Vår lösning säkerställer säker och tillförlitlig hantering av dina affärskritiska data och ger dig flexibel drift av din integration i molnet, lokalt (on-premise) eller som en hybridlösning.

iCores integrationsplattform – det perfekta komplementet till Infor M3

  • Best-of-breed – Med en dedikerad integrationsplattform är du fri att köpa mjukvara från olika leverantörer för att erhålla det bästa inom varje applikationsområde. iCore möjliggör snabba integrationer med externa partners, appar och molntjänster, vilket är avgörande i en värld där affärsprocesser sträcker sig över interna system och externa tjänster.
  • Koll på din data – Med iCore Integration Suite får du avancerade spårningsmöjligheter "out of the box". Spåra alla dina dataflöden på en detaljerad nivå och ställ in anpassningsbara loggar och larm. Detaljerade loggar är oumbärliga för felsökning, compliance och revisionssyften.
  • Flexibilitet – Med vår plattform kan du skapa ger dig en arkitektur baserad på löst kopplade applikationer som gör det möjligt att fokusera på affärsprocesserna. Vi erbjuder en flexibel modell för hostning och drift av integrationer, vilket möjliggör en smidig övergång mellan on-premise-lösningar och molntjänster eller en kombination av båda (hybrid).
  • Obegränsad integration och kommunikation – Förberedd för att hantera API:er, filöverföringar, Google PubSub, Azure Service Bus och Event Hub, EDI etc. Kombinera ny och traditionell teknologi i en sammanhängande lösning.
23_40_iCore_portrait_5083_Håkan H.jpg

Vi har under många år jobbat med kunder som har Infor M3 eller bytt till detta affärssystem. Det gör att vi blivit specialiserade på Infor M3 och möjligheterna med lösningen. Vi vet vilka informationsflöden och processer som krävs för att lösningen ska fungera på ett effektivt sätt. Vi vet också vilka fallgropar man ska undvika.

Håkan Holm, CTO på iCore

Kundcase

Här kan du läsa om några av våra kunder som framgångsrikt använt iCore för att knyta ihop Infor M3 med sitt digitala ekosystem.

Vi kan Infor M3!

Som oberoende integrationsspecialister är vårt mål att våra kunder får ut mesta möjliga av sina data och IT-investeringar. Vi har genomfört många integrationsprojekt med Infor M3 och har tillgång till ett omfattande bibliotek av integrationsmoduler. 

Ska du byta ut ditt nuvarande ERP till Infor M3? – se till att tänka på integration och era framtida behov redan nu. Att implementera en "löst kopplad" arkitektur i samband med ERP-bytet gör processen mycket smidigre och mer strukturerad.  Vi har hjälpt flera kunder under omfattande ERP-projekt.

Läs mer här: Vi hjälper dig överleva ERP-bytet!

Som kund hos iCore garanterar vi att du får den uppmärksamhet du behöver och hjälp att möta dina unika utmaningar. Vi är lyhörda för våra kunders behov och arbetar nära tillsammans för att utveckla och förbättra vår produkt och erbjudande.