Industry 20.jpg

Framgångsrika industriföretag vet hur man utnyttjar sin data

Industriföretag kämpar med att kontinuerligt effektivisera sin produktion och affär utan att tumma på kvaliteten. Att bemästra och utnyttja möjligheterna i digitalisering är helt avgörande för att inte bli omsprungen av konkurrenterna.

Vi på iCore har lång erfarenhet av att hjälpa industriföretag använda data från produktionsprocess, leverantörskedja och kunder för att effektivisera sina affärsprocesser. 

Boka möte

AdobeStock_118968274.jpeg

Strömlinjeformade produktionsprocesser

Industrins utmaning är att producera med så lite svinn som möjligt, både med avseende på tid och material. Det ställer stora krav på att skapa effektiva produktionsprocesser som samverkar med varandra.

526956182.jpeg

Små marginaler kräver kontroll

Små marginaler innebär stora utmaningar, och kräver att man har kontroll över sina affärskritiska processer.

AdobeStock_141375321.jpeg

Lär dig bemästra tekniken

En effektiv produktionsprocess innebär till stor del centrering kring olika IT-system och annan teknik. För många är det en stor utmaning.

23_40_iCore_portrait_5560_David S.jpg

Bygg för förändring – skapa en dynamisk IT-infrastruktur

Digitalisering och automatisering blir alltmer framträdande faktorer inom industrin och det som kallas Industry 4.0 är idag en realitet.  

Vår expert, David Sonnerbäck, berättar om vilka utmaningar industrin står inför och hur iCore kan hjälpa till för att möta framtiden, konkurrenskraftigt och effektivt.

Läs Davids tips

Några av våra kunder inom industrin

 • Assa Abloy Entrance Systems logotyp

  Förbättrat cashflow hos ASSA ABLOY Entrance Systems

  Serviceteknikerna på ASSA ABLOY Entrance Systems behövde en ny lösning som gjorde det möjligt för dem att få arbetsorder när de var ute på fältet.

  Assa Abloy Entrance Systems
  entrance-automation-docking-solutions.jpg
 • ESAB logotyp

  ESAB har all kontroll de behöver

  Globala företag som ESAB brottas ständigt med stora integrationsutmaningar. iCore har hjälpt ESAB att få kontroll över flödet av transaktioner som passerar genom systemen varje dag.

  ESAB
  esab2.jpg
 • Hultafors Group logotyp

  Företagsförvärv ställer höga krav på effektiv integration

  Hultafors Group växer delvis genom uppköp, vilket ställer höga krav på flexibilitet och effektiva integrationer. Företaget har samarbetat med iCore i över 10 år .

  Hultafors Group
  Hultafors.jpg
 • Bergman & Beving logotyp

  "Vi har ersatt fem plattformar med en"

  Holdingbolaget Bergman & Beving står inte bara inför utmaningarna med att integrera sina egna applikationer utan även andra förvärvade företags.

  Bergman & Beving
  BergmanBeving_banner_iCoreColors.jpg
 • Kinnarps logotyp

  E-handel stöder komplexa produktkonfigurationer

  För att hantera en stor mängd komplexa beställningar krävdes att Kinnarps skapade en lösning som lätt kunde integreras med de interna systemen.

  Kinnarps
  Kinnarp_2.jpg
 • SKF logotyp

  iCores integrationsplattform underlättar orderhantering för SKF

  "Vi letade efter en enkel lösning och fastnade för iCores integrationsplattform, som initialt användes via en joint venture", säger Perrine Langlet, Business Analyst Sales & E-business Global Digital Solutions på SKF.

  SKF
  SKF 1_org.png

Vi hjälper industriföretag utnyttja sin data!

Vi på iCore har lång erfarenhet av att hjälpa industriföretag använda data från produktionsprocess, leverantörskedja och kunder för att effektivisera sina affärsprocesser. 

Boka möte