AdobeStock_200549352.jpeg

Vägen till digital framgång

Utmaningarna för företag inom transport och logistik är många – de måste uppnå kostnadseffektivitet samtidigt som de garanterar leverans i tid, hitta sätt att förutse problem och ha beredskapsplaner för alla möjliga (och omöjliga) scenarier.

Inom transport och logistik är nyckeln till att driva ett framgångsrikt företag tillgång till korrekta uppgifter – dygnet runt. Här spelar digitalisering och integration en avgörande roll.

Vi på iCore har lång erfarenhet av att hjälpa transport- och logistikföretag att integrera sina processer och system så att de kan leva upp till sina tuffa affärskrav.

Boka möte

AdobeStock_187312509.jpeg

En komplicerad process

Det är mycket som måste fungera för att kunna leverera rätt vara till rätt plats vid rätt tidpunkt. Ett stort antal aktörer kombinerat med höga krav på spårbarhet, ställer såklart höga krav på samverkan mellan aktörernas system.

AdobeStock_581985015.jpeg

Logistik och omvärldens villkor

Världen är i ständig förändring. De förutsättningar som fanns igår gäller inte längre idag. Det ställer stora krav för verksamma inom transport- och logistiksektorn. Med integrerade processer är det lättare att skapa struktur ur omvärldens kaos.

23_40_iCore_portrait_5183_Magnus R.jpg

Trender och tekniker som driver transport- och logistikbranschen

Digitalisering och automatisering blir allt viktigare inom transport- och logistiksektorn. Nya koncept och funktionslösningar, som tredjepartslogistik (3PL), automatiserade lager och ruttoptimering förändrar hela sektorn.

Vår expert, Magnus Rodell, berättar om vilka utmaningar som transportsektorn står inför och hur iCore kan hjälpa ditt företag att möta framtiden konkurrenskraftigt och effektivt.

Läs Magnus tips 

AdobeStock_410583212.jpeg

"E-handel har gjort logistik coolt"

I takt med att fler företag kommer in i e-handelns värld har betydelsen av logistik och ett effektivt lagerhanteringssystem (WMS) blivit mer uppenbar. Hos Consafe Logistics handlar det om hastighet, prestanda och bra dataflöde.

– Traditionella företag börjar nu komma ikapp på e-handelsområdet, och detta ställer nya krav på en välfungerande integrationslösning, säger Mikael Brorsson, produktchef på Consafe Logistics.

Läs caset

Våra kunder inom transport & logistik


  • Speed_logga.png
  • mtr-logo-large1.png
  • GLC_logo.PNG
  • HML_logo_webb.jpg
  • nortransport-some-logo.png
  • Narkefrakt_1.png
  • Stena_line_logo.png
  • PostNord.svg.png
  • nobina-logotype.png
  • logo-logitri.jpg

Vi hjälper transportföretag att bli anpassningsbara!

Vi på iCore har lång erfarenhet av att hjälpa transport- och logistikföretag att integrera sina processer och system så att de kan leva upp till sina tuffa affärskrav.

Boka möte