AdobeStock_475467856.jpeg

Nyttja tekniken utan att tumma på säkerheten

Offentliga verksamheter som myndigheter och förvaltningar har med sina speciella krav på säkerhet och förväntad öppenhet särskilda utmaningar. Utmaningarna förstärks dessutom av budgetbegränsningar och krav på  kostnadseffektivitet.

I mer än 20 år har iCore hjälp olika verksamheter att skapa ordning i sin digitala oreda och använda sin data på ett säkert och effektivt sätt. 

Boka möte

AdobeStock_120568761.jpeg

Trygghet, öppenhet och säkerhet

En myndighet, förvaltning eller annan offentlig verksamhet är till för medborgarna. Det ställer krav på öppenhet, men även att hantera personlig data på ett säkert och ansvarsfullt sätt.

AdobeStock_106067507.jpeg

Kostnadseffektiva interna processer

Offentliga verksamheter ska hushålla med sina resurser. Att både arbeta effektivt och vara kostnadsmedveten är grundkrav.

AdobeStock_265535255.jpeg

Teknik gör det möjligt – få en helhet av delarna

Offentliga verksamheter har många förordningar och lagar som reglerar hur information, exempelvis med digitala identiteter, systemägare och kryptering, ska hanteras. Samtidigt finns där behov av att skapa en helhet av alla delar.

23_40_iCore_portrait_4948_Thomas M.jpg

Så utvecklas offentlig verksamhet

Utvecklingen i offentlig sektor drivs till stora dela av kostnadsbesparingar. Möt Thomas Madsen på iCore, som berättar mer om hur framtida funktioner och applikationer kan spara tid och pengar samtidigt som känslig data hanteras på ett säkert och ansvarsfyllt sätt.

Läs Thomas tips

Våra kunder inom offentlig verksamhet


  • Migrationsverket.png
  • VGR_logo.jpg
  • The_Royal_Mint_Logo.svg.png
  • GÑvleborgs Landsting_koncernlogotyp_farg.png
  • Region Uppsala logo_1.png
  • stockholms-stad_logotyp_3_1.png
  • gbg_li_col.png

Vi ger offentliga verksamheter de rätta digitala förutsättningarna

I mer än 20 år har iCore hjälpt offentliga verksamheter att skapa ordning i sin digitala oreda och använda sin data på ett säkert och effektivt sätt.

Boka möte