OddaneNevza-3411.jpg

Integration, innovation och automatisering är våra passioner!

Vi är ett team av engagerade människor som brinner för att utveckla en innovativ produkt och leverera exceptionella lösningar till våra kunder. Vår kultur är präglad av samarbete, en öppen och inkluderande atmosfär och en stark tro på att vi tillsammans kan uppnå stora saker.

Se lediga tjänster

IMG_9774.JPG

Team och individer

På iCore är vi stolta över att ha skapat en positiv och inkluderande atmosfär där vi värderar varje individ och deras unika bakgrund.

Hos oss trivs du som är engagerad och vill arbeta i en miljö där du kan växa och utvecklas. Du kommer få jobba med människor som delar din passion för teknik och innovation.

Hur är det att jobba på iCore?

Varför iCore?

Våra kunder väljer oss för vår produkt, vår expertis inom integration och vår förmåga att leverera resultat. Vi är stolta över att ha byggt ett förtroende på marknaden och vår strävan efter att hela tiden bli bättre på det vi gör.

Om du är intresserad av att arbeta inom systemintegration så finns det inget bättre ställe att börja din karriär på än hos oss på iCore. Här är några anledningar till att du ska välja oss som din nästa arbetsplats.

Kreativitet och innovation

_Z8A8541_korn.jpg
DSC_0113.JPG

Utvecklas på iCore

Vår verksamhet är inriktad på IT-integration och automatisering, och vi strävar efter att vara ledande inom vår bransch. En av nycklarna till vår framgång är våra medarbetares utveckling. Därför erbjuder vi en mängd utbildningsmöjligheter, inklusive kurser och workshops, samt stöd för att uppnå yrkesmässiga certifieringar.

Vi vill investera i dig 

Det här får du hos oss

Vår ambition är att erbjuda våra medarbetare en sund balans mellan arbete och privatliv, och ha möjlighet att prioritera sitt fysiska och psykiska välmående.

En bra balans

Det är viktigt för oss att våra medarbetare har en bra balans mellan arbete och privatliv. Behöver du hämta barnen eller skjutsa dem till träning? Inga problem, du styr själv över hur du fördelar din arbetstid i samarbete med ditt team. 

Teamkänsla och gott samarbete

Vi använder ledande teknik för att nå våra syften och vi arbetar för att våra team ska ha en stark känsla av samhörighet och entusiasm för det vi gör. 

En (lagom) hälsosam livsstil

Vi tvingar ingen att springa ultramaraton, men om du vill spela lite padel med kompisarna, träna yoga eller köra ett spinningpass då och då, så har du möjlighet att nyttja ett friskvårdsbidrag på 5000 kr per år. 

Jobba när och där det passar dig bäst

Vi utvecklar ständigt vår hybrida arbetsplats och strävar efter flexibilitet så att arbetsdagen fungerar för alla. Kom in till kontoret på några möten IRL, och fika och luncha med kollegorna. Sitt i hemmets lugna vrå när det passar dig bättre.

Connecta med oss

AdobeStock_384091670.jpeg