_Z8A9006_korn.jpg

Vi hjälper företag automatisera sin verksamhet genom digitalisering

Vi automatiserar och förbättrar affärsprocesser, och hjälper företag att använda data på nya, innovativa sätt. Vi brinner för att göra automatisering tillgänglig även utanför IT-avdelningen, och vill att så många som möjligt ska kunna dra nytta av digitaliseringens fördelar. 

Läs mer om vad vi gör

iCore_people_stairs.jpg

High tech med familjekänsla!

På iCore kommer du att vara en del av en spännande och dynamisk arbetsmiljö med många härliga kollegor och intressanta projekt. Vi ser oss själva som ett techbolag med familjekänsla, och värnar om att skapa en bra "work/life balance". 

Vi vill skapa ett arbetsklimat som ger utrymme för personlig utveckling, lärande och tillväxt. Här kan du trivas med likasinnade kollegor som brinner för teknik och innovation.

Kultur och gemenskap på iCore

23_40_iCore_portrait_5141_Henrik M.jpg

Det är otroligt spännande att vara mitt i digitaliseringen och verkligen få vara med och påverka hur välkända varumärken som Axel Arigato, Bergans of Norway, Atea och Kinnarps arbetar och utvecklas.

Henrik Molin, Business controller

Träffa några i iCoreteamet

23_40_iCore_portrait_5043_Mikael B.jpg

Det började med en vision för över två decennier sedan. Vi ville hjälpa företag att integrera sina system och data på ett smidigt sätt för att fatta välgrundade affärsbeslut på ett ögonblick.

Fantastiska kunder och partners!

På iCore tror vi på samarbeten och starka relationer med både partners och kunder. Genom att arbeta tillsammans levereras de bästa och mest innovativa lösningarna. Vi är stolta över att ha en stark samarbetskultur och ser alltid fram emot att bygga nya relationer!

Vi har haft förmånen att samarbeta med fantastiska kunder och partners genom åren, och hjälpa dem att digitalisera och utveckla sina affärsprocesser.

 • Bergans of Norway logotyp

  iCore löste e-handelsutmaning för Bergans of Norway

  "Vi insåg att vi var tekniskt efter, men tack vare iCore fick vi en modern lösning som vi är väldigt nöjda med", säger Espen Jensen, Chief Integration Officer på Bergans.

  Bergans of Norway
  Bergans_3.png
 • Kicks logotyp

  Kicks tillväxt drivs av en effektiv försörjningskedja

  På drygt ett år har den ledande nordiska skönhetskedjan Kicks ersatt hela sitt ERP- och leveranssystem. Nu är allt anslutet med iCore Integration Suite.

  Kicks
  KICKS Flaship Store Gallerian 1.jpg
 • Assa Abloy Entrance Systems logotyp

  Förbättrat cashflow hos ASSA ABLOY Entrance Systems

  Serviceteknikerna på ASSA ABLOY Entrance Systems behövde en ny lösning som gjorde det möjligt för dem att få arbetsorder när de var ute på fältet.

  Assa Abloy Entrance Systems
  entrance-automation-docking-solutions.jpg
 • Jula logotyp

  "Digitaliseringen kräver att vi agerar snabbare!"

  Jula har lyckats anpassa sig till den globala e-handelskonkurrensen genom att integrera "best-of-breed"-lösningar för att hålla sig agila och innovativa.

  Jula
  Jula_entre.jpg
 • Kinnarps logotyp

  E-handel stöder komplexa produktkonfigurationer

  För att hantera en stor mängd komplexa beställningar krävdes att Kinnarps skapade en lösning som lätt kunde integreras med de interna systemen.

  Kinnarps
  Kinnarp_2.jpg