21_06_ICORE_Meeting_1236.jpg

En plats för kreativitet och innovation

Vi tror på att tänka utanför boxen, och att alla medarbetare ska kunna ta plats och komma med nya idéer och lösningar. Vi tror också på att ge dem det stöd de behöver för att hitta det de är mest intresserade av och utvecklas i den riktning de vill. 

På iCore är vi dedikerade till att utveckla innovativa lösningar som hjälper våra kunder att optimera sin verksamhet. Vi är stolta över att ha utvecklat en plattform som effektiviserar affärsprocesser och skapar en bättre kundupplevelse. Detta har varit möjligt tack vare våra medarbetare som kontinuerligt ser till att vi ligger i framkant.

En förutsättning för att kunna vara kreativ och tänka i nya banor är att man mår bra och har en sund balans mellan arbete och privatliv. Vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, flexibla arbetstider och möjlighet att jobba hemifrån för att stödja våra medarbetares välbefinnande och hälsa.

iCore är en arbetsplats där du kommer att ha möjlighet att arbeta med den senaste tekniken. På vårt företag har du chansen att utveckla din kompetens och ta stora steg framåt i din karriär. 

Börja din resa med oss

Om du söker efter en arbetsplats som värdesätter innovation, kreativitet och en bra work/life balance så är iCore rätt plats för dig. Ta en titt på våra lediga tjänster och börja din resa med oss idag. 

Lediga tjänster