rasmus-och-jonas-2.jpg

Våra medarbetare är det viktigaste vi har!

Hos iCore är det teamet och individerna som gör det möjligt. Våra medarbetare spelar en avgörande roll i att skapa innovativa lösningar som kommer att förändra hur vi lever och arbetar i morgondagens samhälle.

Våra kunder är företag i olika branscher, vilket betyder att ditt uppdrag som en del av iCore-teamet är att tänka i nya banor och skapa värde för varje enskild kund.

Som innovatörer, problemlösare och möjliggörare erbjuder iCore idag integrationslösningar och expertkunskap till globala verksamheter. Vi omvandlar svåra utmaningar till enkla lösningar och gör komplexa och tidskrävande IT-strukturer smartare och mer effektiva. Vi omvandlar våra kunders data till vinst – ”We turn data into profit”.

Se lediga tjänster

Våra kärnvärden, #icores

Pålitlighet

Pålitlighet är nyckeln till att upprätthålla goda relationer – vi arbetar alltid med integritet och respekt. 

Engagemang

Vi försöker alltid hjälpa våra kunder att nå sina mål och leverera över förväntningar. Vårt fokus ligger på att uppnå resultat och att få jobbet gjort.

Innovation

Innovation är vad som driver oss framåt – vi arbetar ständigt med att utveckla vår kultur och attityder för att utmana rådande föreställningar och paradigm.