_Z8A8517_korn.jpg

Vi skapar grunden för framgångsrik digitalisering

iCore grundades med en vision om att hjälpa verksamheter att anpassa och utveckla sin IT-infrastruktur för att möta ständigt föränderliga tekniska krav.

Vi är specialiserade på att skapa skräddarsydda lösningar för att effektivisera och integrera IT-system, oavsett verksamhetens storlek eller bransch, och är övertygade om att en väl genomtänkt och implementerad integrationslösning ökar effektiviteten, minskar kostnaderna och förbättrar verksamheters resultat. 

Vi har också som mål att vara ett företag som både medarbetare, kunder och partners trivs och växer med. 

_Z8A8491_korn.jpg
_Z8A8322.jpg

Vårt team består av erfarna och kunniga utvecklare, integrationsdesigners och projektledare som arbetar nära kunderna för att förstå deras unika behov och utmaningar. Man skulle även kunna kalla våra medarbetare för möjliggörare eftersom de hjälper verksamheter att effektivisera sina processer och bidrar till ökad lönsamhet och bättre resultat.

På iCore strävar vi alltid efter att hålla oss uppdaterade kring de senaste tekniska trenderna och att ständigt utveckla både oss själva och våra verktyg och metoder för att kunna stödja våra kunder i deras fortsatta tillväxt. Vi erbjuder personlig service och stöd till våra kunder under hela processen, från planering och design till implementering och support.

Kontakta oss för att ta reda på hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina mål och driva framgång på den digitala arenan.

Kontakta oss