AdobeStock_581108263_Preview.jpeg
Nyheter

iCore är den osynliga spelaren i digitaliseringsresan!

Innovation inom byggbranschen har aldrig varit viktigare! Digitala verktyg och applikationer kan bidra till ett mer effektivt arbetssätt och dessutom en säkrare arbetsplats. Det kan spara enorma pengar för en bransch som idag är ganska utsatt.

Innovation är tillsammans med hållbarhet och kompetensförsörjning tre teman som kommer att genomsyra årets Byggmässa i Göteborg den 26–27 april.

iCore är en självklar deltagare på mässan eftersom digitalisering och effektivisering är en del av vårt DNA. Tillsammans med DigiVerkstad under ledning av Lotta Wibeck kommer vi att svara på alla frågor kring hur digitalisering kan skapa värde för byggbranschen.

iCore är den osynliga spelaren i digitaliseringsresan 

Att nyttja IT och digitala verktyg när företaget ska expandera eller effektivisera, är ofta en nödvändighet för att kunna möta kundernas förväntningar och skapa förutsättningar för lönsamhet.

Utan en tydlig integrationsstrategi är det dock svårt att lyckas med en sömlös integration mellan alla dina verktyg och applikationer. Det kan leda till att du inte får ut det värde som var tänkt med din investering. Här förser iCore kunderna med lösningar som möjliggör och effektiviserar hela processen från början.

Slutmålet? Nöjdare kunder och en mer lönsam tillväxt!

Snacka digitalisering och integration med Jonas

Jonas Agartz är Key Account Manager på iCore och kommer att befinna sig på plats i montern på Byggmässan och vi har frågat honom vad du kan förvänta dig under årets Byggmässa.

Hej Jonas! Berätta om varför du är på Byggmässan? Vad är det som lockar dig?

Att innovera med digital teknik blir allt viktigare när företag vill fortsätta vara konkurrenskraftiga. Här har inte alla företag inom byggbranschen riktigt följt med ser jag. Det finns fortfarande alldeles för många företag inom bygg som går miste om stor potential och det vill jag vara med och ändra på.

Jag ser exempelvis många bolag som köper in digitala verktyg och applikationer som ett led i sin digitaliseringsresa, men de får inte ut den fulla potentialen. Ett verktyg i sig kommer inte leda till värde hur bra det än är. Här behövs automatisering och effektivisering samt integration mellan olika verktyg och applikationer för att kunna maximera affärsnyttan.

Därför är jag på plats under Byggmässan, för jag vill vara med och sprida dessa viktiga insikter kring hur integration är den osynliga och viktiga nyckeln i digitaliseringen. Byggbranschen är en bransch med låg digitaliseringsgrad idag, men också med enorma möjligheter.

 

21_24_Jonas Agartz_3322_srgb.jpg

Jag är på plats under Byggmässan för jag vill vara med och sprida insikter kring hur integration är den osynliga och viktiga nyckeln i digitaliseringen.

Jonas Agartz, Key Account Manager på iCore

Varför tycker du besökarna ska komma förbi just DigiVerkstad där bland annat iCore finns på plats? 

Vi kommer under Byggmässan att vara med i montern DigiVerkstad. Det är en monter bemannad med ett 20-tal handplockade experter som på olika sätt är kopplade till just digitalisering av byggbranschen.

DigiVerkstad leds av Lotta Wibeck som brinner för att förändra och förbättra bygg med hjälp av just digitalisering. Så vår monter är speciell på det sättet. Här finns all den kompetens som behövs för att just du ska få svar på dina frågor och funderingar gällande digitalisering och bygg. Vi kommer att kunna inspirera kring fördelar och möjligheter och samtidigt dela våra erfarenheter kring fallgropar.

Att samla 20 experter i en och samma monter kommer innebära mycket inspiration och kunskap på ett och samma ställe.

Jag vet att det finns mycket pengar att spara för byggbranschen så det vill vi visa i DigiVerkstad.

Att innovera med digital teknik blir allt viktigare när företag vill fortsätta vara konkurrenskraftiga.

Vad tycker du att deltagarna ska hålla extra utkik efter?  

Många av oss är ju tävlingsmänniskor så vi tänkte uppfylla tävlingsbehovet också under mässan. Så vi ska ha en väldigt rolig tävling i vår monter som man ska hålla utkik efter.

Du kommer få möjlighet att via en app och ett antal spännande frågor tävla om riktigt fina priser och dessutom en möjlighet att börja DigiLyfta dig själv och ditt bolag. Så win-win!

Vilka ämnen ser du mest fram emot att diskutera på Byggmässan?

Jag älskar ju att prata om integrationsstrategi och hur det är nyckeln i en digitaliseringsresa. Men jag ser också fram emot att diskutera utmaningar och frustrationer som många upplever. Jag vill visa hur automatisering och effektivisering faktiskt kan lösa mycket av de utmaningar som många står inför.  

Och den viktigaste frågan, var hittar man iCore på Byggmässan? 

Vi kommer att stå i montern som heter DigiVerkstad och platsen är J:28 på mässan. Vi ses där!