iNews

iNews är vårt nyhetsbrev där vi sammanfattar det senaste inom digitalisering och integration. Här får du en snabb överblick av aktuella nyheter och viktiga insikter från iCorevärlden.

iCore vlog season 2 thumbnail.png

iCore Vlogg säsong 2 är här!

I den här serien intervjuar vi våra experter om HUR du ska göra för att nyttja datan (eller guldet) i din organisation. Vi ger dig konkreta tips som hjälper din organisation att digitalisera, automatisera och verkligen nyttja er data fullt ut. Vi hoppas du vill hänga med!

Avsnitt #3 - Att analysera stora datamängder med AI 

Genom att AI analyserar stora datamängder kan man identifiera mönster, trender och få viktiga insikter med vilka man kan förutse framtida trender och fatta mer informerade beslut, AI- drivna beslut. Vi intervjuar Viktor Winberg, integationskonsult hos iCore som konstaterar att "Företag som är datadrivna är konkurrenskraftiga - företag som är AI-drivna kommer vara oslagbara."

Till nya avsnitten

iCore_boxes 1.png

Nya paket för integration med Azure

Vi har sett ett växande behov av effektiv och enkel integration med Microsoft Azure, och släpper därför ett antal paket utformade för att underlätta kommunikationen med viktiga Azure-resurser. Dessa inkluderar:

  • Blob Storage Connector – Förbättrar hantering av data i molnet genom effektiv lagring och backup.
  • Event Hub Connector   Möjliggör realtidshändelsehantering och dataströmning med Azure Event Hubs.
  • Service Bus Connector Stöder robust kommunikation mellan applikationer och tjänster med meddelandeköer och pub/sub-funktionalitet.

Så här får du tag på paketen

Om du vill ha tillgång till våra azurepaket, kontakta sales@icore.se. Vill du veta mer om hur paketen fungerar? Läs paketdokumentationen på iCore Docs.

23_50_Anna B_719.jpg

Alumni ger dig det senaste från iCore

iCore Alumni är en serie webbinarier riktade till för dig som jobbar med integrationer, digitalisering och IT-arkitektur. Nu är det snart dags för vårt andra webbinarie. Den 9 april kommer vi prata om:

  • Säkerhet – Vi går igenom hur vi arbetar med säkerhet i vår Cloudtjänst och hur du som kund bör tänka vid en flytt från On-prem till Cloud. Vi passar också på att göra en framtidsspaning.
  • Nya paket för integration med Azure – Vi släpper snart ett antal paket utformade för att underlätta kommunikationen med viktiga Azure-resurser. Simon Fors, paketansvarig på iCore, visar hur paketen fungerar.

Hade du inte möjlighet vara med på vårt första webbinarie? Lyssna på inspelningen här.

Program och anmälan iCore Alumni 9 april

OddaneNevza-3411.jpg

Planera för sommarsupport

Det är förvisso bara april månad men tiden går fort och snart är det dags att ta tag i planeringen för årets sommarsemester. I likhet med tidigare år vill vi erbjuda dig som kund möjlighet till stöttning och utökad service under semesterperioden.

Vårt paket Managed Services Sommar finns tillgängligt under juni, juli och augusti som ett extra tillägg till det traditionella service- och supportavtal du idag har. Vi skickar inom kort ut mer information kring erbjudandet till dig.

Vill du anmäla ditt intresse redan idag skickar du in formuläret nedan så kontaktar vi dig för att planera in service på bästa sätt. 

Intresseanmälan sommarsupport