iNews

iNews är vårt nyhetsbrev där vi djupdyker i allt som har med data och integration att göra. Vi delar med oss av expertis och insikter för att hjälpa dig optimera affärsvärdet från ditt datadrivna arbete. Vi kommer att utforska de senaste trenderna, erbjuda praktiska tips och dela framgångsberättelser. Häng med!  

iCore vlog season 2 thumbnail.png

Välkommen till iCore Vlogg säsong 2!

Vi har tidigare intervjuat experter på ämnet ”Affärsarkitektens dilemma” med fokus på strategisk nivå. I den här serien kommer vi intervjua experter som vet HUR du ska göra för att nyttja datan (eller guldet) i er organisation. Vi kommer ge dig konkreta tips som hjälper din organisation att digitalisera, automatisera och verkligen nyttja er data fullt ut. Vi hoppas du vill hänga med!

Avsnitt #1 - Att lyckas skapa affärsvärde från sin data 

För att lyckas med digitalisering och automatisering har data- och integrationsstrategin tillsammans med integrationsarkitekten en central roll. Tekniskt handlar det såklart om att utveckling, design och förvaltning ska vara en möjliggörare för tillväxt och skalbarhet. Samtidigt behöver integrationsarkitekten vara länken mellan IT och verksamheten.  Peter Bengtsson, Solution Architect, iCore delar med sig av tips för hur man ska tänka kring sin integrationsplattform för att jobba smart och framtidssäkrat.

Till aktuellt avsnitt

AIM tar sikte på ditt integrationslandskap​

Louise Wemme är Produktägare för iCore Portal och AIM (Application Integration Map) och leder ett dedikerat team som har 100% fokus på att utveckla AIM.

– Vi tror verkligen att det här verktyget ger mervärde för våra kunder att kunna se sina applikationer och integrationer visualiserade på det här sättet, säger Louise.

I AIM får du full synlighet av alla dina integrerade applikationer​. Se alla dina affärsflöden genom din webbläsare, basera affärsbeslut på en datadriven visuell översikt över processer och applikationer. I AIM har du alltid rätt integrationsstatus för din organisation.

Är du intresserad av en demo? Få en försmak av AIM - ta del av Louises presentation i vårt senaste Alumni webbinarie eller boka en livedemo. 

Boka möte för livedemo   

23_50_Louise W_751.jpg
23_50_Anna B_719.jpg

Alumni ger dig det senaste från iCore

iCore Alumni är en serie webbinarier riktade till för dig som jobbar med integrationer, digitalisering och IT-arkitektur. 

Hade du inte möjlighet vara med på vårt första webbinarie den 6 februari kan du i efterhand ta del av inspelningen. Du träffar våra produktägare Louise, Simon och Peter som bl a berätta om vårt nya Product board och webbinriet avslutas med en och demo av AIM - Application Integration Map.

Datum för kommande webbinarier är 9 april och 11 juni. Du kan läsa mer om program och anmäla dig på vår eventsida.

Till inspelning av iCore Alumni 6 februari