iNews Maj 2024

iNews är vårt nyhetsbrev där vi sammanfattar det senaste inom digitalisering och integration. Här får du en snabb överblick av aktuella nyheter och viktiga insikter från iCorevärlden.

iCore vlog season 2 thumbnail.png

iCore Vlogg säsong 2 - Nytt avsnitt!

I den här serien intervjuar vi våra experter om HUR du ska göra för att nyttja datan (eller guldet) i din organisation. Vi ger dig konkreta tips som hjälper din organisation att digitalisera, automatisera och verkligen nyttja er data fullt ut. 

Avsnitt #5 - Fokusera på processerna, inte tekniken bakom!

I avsnitt #5 av vår Vlogg intervjuar vi Håkan Holm, Chief Technology Officer och integrationsevangelist hos iCore.

I data- och integrationsarbetet är det viktigt börja med hur processerna ser ut, vad de har för krav på sig och vad man vill åstadkomma med att automatisera och digitalisera. Utgå inte från tekniken – den kommer alltid att förändras.

Till avsnittet

23_50_Anna B_719.jpg

Alumni-webbinarie den 11 juni 

iCore Alumni är en serie webbinarier riktade till för dig som jobbar med integrationer, digitalisering och IT-arkitektur. Den 11 juni är det dags för vårt tredje webbinarie.

Vi kommer att prata om:

  • Maximize your profits with the right data strategies - Vi presenterar en ny artikelserie i vilken vi fördjupar vi oss i allt från grunderna i datainsamling till viktiga kriterier för att välja rätt integrationsverktyg, och mycket mer! 
  • Produktförändringar i iCore Integration Suite och iCore Cloud.
  • Nya / uppdaterade IM-format
  • Pröva på Flowcharts!
  • Portalen och AIM (Application Integration Map)

Hade du inte möjlighet vara med på våra tidigare Alumni-webbinarier? Länk till tidigare avsnitt.

Läs mer och anmäl dig

iCore-Aim-Mockup.jpg

Se dina processer och integrationer - AIM visualiserar!

I en alltmer komplex digital värld står företag inför utmaningen att hantera en mängd olika applikationer och integrationer däremellan. För att lösa denna utmaning har iCore utvecklat AIM (Application Integration Map) – en lösning som erbjuder en visuell överblick av integrationsplattformen och dess komponenter. Du kan snabbt få en bild över vilka integrationer du har och hur de hänger ihop.  
 
Louise Wemme, produktägare på iCore, förklarar att AIM är ett verktyg som gör det enklare för användare att snabbt få en överblick och förståelse för sina integrationer.  
 
"AIM tillhandahåller ett visuellt komplement till vår integrationsplattform för att möjliggöra enklare delning av information. Det gör att alla kan ha samma bild att utgå ifrån." 

Läs mer om AIM & Boka demo

OddaneNevza-3411.jpg

Planera för sommarsupport

I likhet med tidigare år vill vi erbjuda dig som kund möjlighet till stöttning och utökad service under semesterperioden. Nu är det hög tid att planera och vi ber dig kontakta oss snarast för att möjliggöra bästa planering.

Vårt paket Managed Services Sommar finns tillgängligt under juni, juli och augusti som ett extra tillägg till det traditionella service- och supportavtal du idag har. 

Skicka din intresseanmälan redan idag! 

Intresseanmälan sommarsupport