iCore_feeling.png (1)

Ett bolag med en lång historia – och en ljus framtid

iCore är en viktig aktör på marknaden för systemintegration med installationer i fler än 30 länder. Vi är stolta över att vara en del av Sveriges IT-bransch, som ligger i framkant och har ett gott rykte.

Morgondagens vinnare är de företag som använder sin data på sätt som gynnar verksamheten och stärker konkurrenskraften. Vi brinner för att hjälpa våra kunder att ta kontroll över sin data och fatta välgrundade affärsbeslut på ett ögonblick. Det är därför vi har valt att specialisera oss på systemintegration, vi integrerar IT-system och automatiserar processer på ett hållbart sätt. Via vår plattform och experthjälp kan kunderna hantera ständiga förändringar, vilket spelar en allt viktigare roll för verksamheters framgång och konkurrenskraft. 

Sedan april 2024 är iCore en del av Volaris Group, vilket ger oss tillgång till resurser och expertis som öppnar dörrar till nya affärsmöjligheter. Med en stark koncern i ryggen har iCore tillgång till ett globalt nätverk och möjlighet till utbyte med andra företag inom koncernen. iCore Solutions driver verksamheten som ett separat operativt bolag inom Volaris Group med eget namn, varumärke och varumärkesfokus. 

Medarbetarna är hjärtat i vår verksamhet

Det har inte alltid varit lätt, men tack vare våra dedikerade medarbetare, kunder och partners har vi kunnat växa och utvecklas till en av de främsta aktörerna inom systemintegration i Norden. Våra medarbetare är hjärtat i verksamheten och vår största tillgång och vi är stolta över att ha byggt upp en affärsmodell som bygger på starka långvariga kundrelationer.

På iCore finns ett tight sammanhållet team som brinner för att göra skillnad. Våra medarbetare är inte bara experter inom IT-integration utan också goda kommunikatörer som förstår kundens behov och utmaningar. De är vår största tillgång och vi är stolta över att ha en arbetskultur som främjar personlig och professionell utveckling.   

Vi åtar oss att leverera en lösning som fungerar över tid och hjälper våra kunder att arbeta effektivare och använda realtidsdata för att fatta välgrundade affärsbeslut. Vi är övertygade om att vår kompetens och erfarenhet inom systemintegration hjälper verksamheter att överleva global konkurrens.   

IMG_0532.JPG
20220913_165832.jpg

Vi är på en internationell resa

Vår resa fortsätter med internationell expansion. Men oavsett hur mycket vi växer och utvecklas så kommer vi alltid att ha våra medarbetare i centrum. Vi är övertygade om att det är deras passion, kompetens och engagemang som har gjort oss till det framgångsrika företag vi är idag.  

För iCore Solutions är framtiden full av möjligheter och vi ser med spänning fram emot att hjälpa dig och din verksamhet att ta nästa steg in i den digitala eran.

Kontakta oss