03042024 Icorel 16
Nyheter

iCore Solutions förvärvas av Volaris Group

iCore Solutions har förvärvats av Volaris Group. Detta spännande steg markerar en viktig milstolpe för iCore och öppnar upp nya dörrar för tillväxt och utveckling, vilket stärker företagets marknadsposition.

– Genom att bli en del av Volaris och få tillgång till deras resurser och expertis, öppnas möjligheter till nya affärsmöjligheter som tidigare varit otillgängliga för oss. Det blir ett iCore 2.0, säger Mikael Boquist, vd för iCore.

Volaris Group är specialiserade på förvärv och tillväxt av teknologiföretag och tillhandahåller skräddarsydda och affärskritiska lösningar för vertikala marknader inom mjukvarubranschen över hela världen. Målsättning är att stödja långsiktig tillväxt för förvärvade bolag genom att förstärka deras position inom respektive marknadssegment.  

– Vår målsättning är att stödja och inspirera iCores ledning i deras arbete. Vi arbetar för att utveckla ledare och ge företagsledningen full autonomi att driva verksamheten, säger Christian Lanng, Portfolio Manager, Nordics and UK & Portfolio COO, Volaris Group, delar Volaris' vision.

iCore Solutions kommer att driva verksamheten som ett separat operativt bolag inom Volaris Group och behåller sitt namn, varumärke och fokus på den egna marknaden.  

– Med Volaris specialistkompetens inom olika områden och fokus på långsiktig tillväxt är vi redo att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar till våra kunder och stärka vår position på marknaden, säger Mikael Boquist. 

Volaris ingår i Constellation Software Inc. och driver innovation och utveckling inom sina branscher. 

Mer information