Integration Designer

Lär dig designa och implementera integrationslösningar baserade på iCores integrationsmetodik och verktygen i iCore Integration Suite (iCIS).

Anmäl dig nu

Integration designer.jpg

Kursens omfattning

3+1 dag (tre dagar "på plats" utbildning + en dag hemma). Den sista dagen kommer du att utföra ett certifieringsuppdrag med online-support från din lärare.

Kursens innehåll

Du börjar med ett grundläggande integrationsscenario och implementerar det i iCIS. Genom ett antal övningar lär du dig hur du ändrar lösningen när omfattningen expanderar och affärsbehoven förändras.

Kursen innehåller:

  • En introduktion till iCore Integration Suite, iCore Administrator och vår integrationsmetodik. Lär dig mer om den tekniska arkitekturen för iCore Process Server - "motorn" som driver allt.
  • En genomgång av grundläggande begrepp i iCIS, till exempel komponentdefinitioner och konfigurationer, händelser och noder.
  • Hands-on övningar – designa och implementera en integrationslösning med adapterflöden, script och ESB routing. Lär dig hur du använder de kraftfulla spårningsfunktionerna i iCIS, och hur du använder förpackad funktionalitet för att spara utvecklingstid. Lär dig hur du konsumerar en webbtjänst och använder vår standardiserade mall för filkommunikation (Generic File Communication).

Till kursen medföljer ett kurskompendium för fördjupade studier.

Vem är kursen avsedd för?

Kursen rekommenderas för:

  • Administratörer och operativ personal
  • Utvecklare
  • Systemanalytiker
  • IT-arkitekter

Kursavgift

Avgiften för Integration Designer är 24.000 SEK per deltagare. Fika och luncher ingår.

Har du frågor?

Kontakta vår utbildningskoordinator Annika Jörs.

Kurstillfällen, våren 2024

Plats Vecka Datum
Göteborg 15 2024-04-09 -> 2024-04-12
Stockholm 24 2024-06-11 -> 2024-06-14
London 26 2024-06-24 -> 2024-06-26

Anmälan till Integration Designer