21_05_ICORE_Meeting_008.jpg

Supportspecialist till iCore Service Center

Vill du vara med och forma framtiden inom integration? Är du en ambitiös systemvetare eller applikationsspecialist som vill arbeta med support och service i en tekniskt bred roll? Kom då och jobba med oss på iCore - specialister inom integration!

Om iCore

iCore Solutions är ett innovativt produktbolag som utvecklar avancerade mjukvarulösningar inom integration för att förbättra företagsprocesser och effektivisera verksamheter. Tillsammans med våra partners och kunder skapar vi kompletta integrationslösningar för affärsintegration som effektiviserar, förenklar och ger bättre kontroll över informationsflöden. Vi är måna om våra medarbetare och prioriterar att skapa tillfällen att växa inom våra olika avdelningar som utveckling, konsulting och sälj.

Om rollen

Som Supportspecialist är du en del av iCore Service Center och kommer hantera övergripande support av kunders och partners integrationslösningar:

  • Support- & incidenthantering
  • Drift & förvaltningstjänster hos kund
  • Drift & förvaltning iCore Cloud (Azure)
  • Change Management – Förändringar och utveckling i integrationslösningar
    samt utbildning av kund.

Du kommer arbeta tillsammans med team, kunder och partners i en agil miljö där kommunikation är centralt.

Om dig

Vi tror att du är nyfiken på integration och av att förstå hur ett företags IT-infrastruktur fungerar, att du vill lära dig mer och fortsätta utvecklas. Du gillar att använda dina kunskaper för att hitta lösningar och hjälpa kunden, i både detaljer och med ett helhetsperspektiv. Vi tror att du är en person som gillar att hitta svaren och skapa lösningar. 

Vi söker en person med följande egenskaper och erfarenheter:

  • Systemvetare eller erfarenhet inom applikationssupport.
  • Kunskap/förståelse/erfarenhet av objektorienterad programmering och SQL databas
  • Meriterat men ej krav: Erfarenhet av IT-infrastruktur (Microsoft/Azure), XML, EDIFACT, ERP, CMS, 3PL.

Vi vill också att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, att du är självgående och tar egna initiativ och kommer med förslag till lösningar samt tar ansvar för resultatet tillsammans med ditt team.

Ansök idag!

Hos oss på iCore Solutions får du möjligheten att arbeta i en dynamisk och inspirerande miljö där innovation och utveckling står högt på agendan. Vi erbjuder också konkurrenskraftig lön och förmåner samt möjlighet att utvecklas och växa i din roll.

Placeringsort är Göteborg – vi sitter i fräscha lokaler mitt i hjärtat av Gårda.

Välkommen med din ansökan redan idag. Urval kan komma att ske löpande och vi önskar anställningsstart i oktober/november. Har du frågor eller funderingar, kontakta gärna malin.friberg@icore.se eller fyll i formuläret här på sidan. 

Vi ser fram emot att lära känna dig!

Ansökningsformulär

Skriv några rader om dig själv. Bifoga gärna ditt CV.

skiss_SCANDINAV_RQJV.jpg