iCore-Radar med källtext_org.png
  • Datum
  • Plats Online
Boka nu

Maximera dina affärsmöjligheter - fem steg för att bli mer datadriven

Svenska verksamheter ser behovet av att bli mer datadrivna, men bara 1 av 10 anser sig kunna använda data tvärfunktionellt i verksamheten idag, det visar en ny rapport framtagen av iCore och Radar. iCores CMO och medgrundare Thomas Madsen gästar 8 juni webbinariet Radar Talk Q2 för att bland annat ge konkreta råd och tips i hur verksamheter bättre kan nyttja data för att fatta beslut baserade på fakta istället för på magkänsla.

Under webbinariet kommer Radar Group tillsammans med iCore Solutions och Hewlett Packard Enterprise diskutera slutsatserna från rapporten som iCore och Radar släpper i maj – med insikter om hur långt svenska verksamheter har kommit när det gäller att bli datadrivna, best practice från de som har kommit längst och affärsnyttan de har skapat.

radar-talk-q2_2.png

I maj släpper vi en färsk rapport tillsammans med Radar, om den oskördade affärspotential som finns hos svenska verksamheter. Den visar på att de som arbetar med en tydlig data- och integrationsstrategi upplever stor affärsnytta i form av lönsamhet, flexibilitet och resurseffektivitet.

Thomas Madsen, CMO och grundare på iCore

Förutom Thomas Madsen talar Stephan Andersson, Country manager Infrastructure and Services, Hewlett Packard Enterprise och Freddie Rinderud, Head of Advisory Services på Radar.

Det bjuds på flera insikter om varför verksamheter i allt större utsträckning kan, och ska, agera datadrivet och vilka konkurrensfördelar det medför, samt kunskap om de vanligaste utmaningarna och konkreta åtgärder för att göra övergången till en datadriven verksamhet. Thomas Madsen kommer att presentera ’Best Practice’ från framgångsrika företag.

Har du ytterligare frågor är du välkommen att höra av dig till Annika.