Avtal.jpg
Nyheter

Strategiskt samarbete med Gartner

I slutet av 2018 tecknade vi ett treårigt strategiskt samarbetsavtal med Gartner. Avtalet ger oss tillgång till Gartners innovationsramverk ("Gartner Tech CEO Framework"), personligt mentorskap från Gartners analytiker samt rapporter, marknadsanalyser och trendspotting.

Vi har arbetat tillsammans i sex månader och vi är mycket nöjda med samarbetet hittills! Tillsammans med välkända analytiker som Massimo Pezzini och Keith Guttridge har vi arbetat med vårt strategiska fokus, marknadspositionering och produktkarta.

Gartners senaste forskning gör några intressanta förutsägelser för framtiden:

  • Tillväxten inom integrationsområdet kommer att vara explosiv de närmaste åren, särskilt inom iPaaS - Integration Platform as a Service, en marknad som Gartner förväntar sig med över 40% per år.
  • Hybridintegrationslösningar kommer att vara den dominerande arkitekturen i flera år framöver.
  • De stora aktörerna på integrationsmarknaden saknar för närvarande heltäckande lösningar för företag som behöver hybridlösningar. Gartner drar slutsatsen att företag behöver investera i lösningar som gör det möjligt att samarbeta i ekosystem som spänner över både lokala och molnbaserade system.

Hybrid integration med iCore

Vårt mål är att erbjuda en omfattande hybridintegrationslösning för små och medelstora företag. De tekniska funktionerna i iCore Integration Suite kombinerat med vår tredje generation iCore Cloud Services och deras unika portabilitet gör att vi redan är väl positionerade idag.

Vi kommer att arbeta hårt för att skärpa vårt erbjudande ytterligare, med input från Gartner och resten av vårt partnernätverk!