_Z8A2705 Mikrofon.jpg

Vad kan vi vänta oss av 2023?

I detta avsnitt gästas vi av analytikern Hans Werner (Radar Group), som ger oss en exklusiv titt in i hans datadrivna kristallkula.  

Hans Werner inledde sin karriär som säljare inom försvarsindustrin, och driver idag den oberoende analytikerfirman Radar Group som är specialiserade på att förutse och tolka trender inom IT-branschen. I det här avsnittet av vår intervjuserie delar han med sig av sina tankar och åsikter om samtiden, framtiden och hur man ska få ut maximalt av sina digitala initiativ.

I detta avsnitt: 

  • Vad kan vi vänta oss av 2023? Inflationen fortsätter vara hög, och företagen tvingas balansera "frivilllig" och "påtvingad" digitalisering. Hur ska man gå vinnande ur krisen?
  • Tänk i nya banor! Våga lämna traditionella etiketter ("Vi är ett konsultbolag", etc) och ekonomiska modeller och tänk istället i flöden: Relationsflöden, transaktionsflöden och dataflöden.
    Om Radar Group

Radar är nordens ledande leverantör av lokala- och oberoende datadrivna insikter för IT-branschen. Genom rådgivning på global och lokal nivå och en kombination av expertis, metodik och omvärldsbevakning hjälper Radar sina kunder att fatta rätt beslut vid rätt tillfälle. Radar levererar insikter, rådgivning, strategiutveckling, olika digitala tjänster och event.

Läs mer här: https://radargrp.com/