_Z8A2705 Mikrofon.jpg

Affärsarkitektens dilemma – Säsongsavslutning

I säsongsavslutningen av iCores Vlogg, Affärsarkitektens dilemma bjuder vi på en resumé och framtidsperspektiv. Vår intervjuserie om digitalisering och företagsutmaningar avslutas med en sammanfattning av vårens diskussioner och en djupdykning med företagets egna experter, Thomas Madsen, marknadschef och Henrik Ljungdahl, ansvarig för affärsutveckling.

Säsongsavslutningen kommer att utforska de hinder och möjligheter som företag står inför när de genomgår digitalisering och presenterar framgångsfaktorer för att lyckas i den digitala eran. Dessutom berörs behovet av strategier för att skapa lönsamhet och engagera kunder i en digital värld. 

– Vi är glada över att kunna avsluta den här säsongen av iCores Vlogg med en imponerande resumé av de utmaningar och insikter vi har delat med våra tittare. Det har varit en otrolig resa, och vi ser fram emot att ge en överblick av våra diskussioner och ge en inblick i framtiden för digitalisering, säger Thomas Madsen, marknadschef på iCore. 

Henrik Ljungdal, affärsutvecklingschef, fyller i: 

– Höjdpunkterna från intervjuerna ger värdefulla insikter om vikten av utbildning för ledningsgrupper, behovet av att engagera de som är positiva till förändring samt att våga testa och prova nya digitala lösningar innan man gör stora investeringar. 

I detta avsnitt: 

  • Få en överblick över de senaste trenderna och utmaningarna inom digitalisering och företagsutveckling.
  • Få värdefulla insikter om vikten av utbildning för ledningsgrupper.
  • Om behovet av strategier för att skapa lönsamhet och engagera kunder i en digital värld.