_Z8A2705 Mikrofon.jpg

Det handlar om att bygga relationer!

I detta avsnitt gästas vi av Per Ljungberg, Chief Innovation Officer på Svensk Handel. I en tid då den digitala transformationen förändrar sättet vi handlar på, står e-handelsbranschen inför nya utmaningar varje dag. För att navigera i den snabbrörliga branschen och bibehålla konkurrenskraft, är det avgörande att vara flexibel och anpassningsbar.

Per Ljungberg är en av Sveriges främsta expert på e-handel och innovation och gästar avsnitt #9 i iCores Vlogg. 

I intervjun med Per diskuterar vi de senaste trenderna och utmaningarna inom e-handeln i Sverige och ger värdefulla insikter för företagare. Han menar på att företag måste lära sig att leva med fortsatt osäkerhet och att en väl genomtänkt datastrategi och smart dataanalys är avgörande för att lyckas. Det är viktigare än någonsin att vara kreativ och anpassningsbar för att bibehålla sin konkurrenskraft. 

I detta avsnitt: 

  • Lönsamhet är nu i centrum i stället för tillväxt och företag som har en sund finansiell grund och fokus på kundupplevelse lyckas bäst.
  • Det är viktigare än någonsin att vara kreativ och anpassningsbar för att bibehålla sin konkurrenskraft.
  • Företag behöver vara mer kreativa i sina affärsmodeller, kanalstrategier, ledarskap och marknadsföring.
  • Tillsammans med tekniken och digitaliseringen är varumärke, grundvärderingar och relationen till kunderna högsta prioritet.