23_50_Peter_B_477_srgb.jpg
  • Datum
  • Plats Webbinarie
Boka nu

iCore Bootcamp 2023: Byggstenar för digital framgång – från teori till praktik

På årets iCore Summit har vi utforskat de fyra byggstenarna för digital framgång med verksamhetens glasögon. På iCore Bootcamp är det nu dags att titta på byggstenarna ur ett tekniskt och mer praktiskt perspektiv.

Vi har intervjuat både kunder, partners och iCoreanställda för att höra hur dom utför sitt integrationsarbete. Hur ska du t ex jobba med dina affärsprocesser för att maximera digitaliseringsgraden? Och hur tar man fram en integrationsstrategi som är praktiskt genomförbar? 

iCore Bootcamp 2023 – Program

iCore Bootcamp är ett event skräddarsytt för dig som jobbar "hands-on" med integrationer och IT-arkitektur. Årets event är ett webbinarie i två delar. Programmet fokuserar på de fyra byggstenar som utgör grunden för digitalt mogna verksamheter:

  • 7 nov: Bygg en effektiv data- och integrationsstrategi & Etablera ett gemensamt datalager.
  • 14 nov: Skapa en datadriven kultur & Fokusera på affärsprocesserna först.

Webbinariet drar igång kl 08:15 och avslutas kl 09.00. Efter sändningen är du välkommen att hänga kvar och snacka med oss.  

I år kör vi 100% digitalt! 

I år är det Rikard Karlsson på iCore, och Petra Nordlund från kommunikationsbyrån Greatness som modererar webbinariet. Till sin hjälp har dom Annika Jörs, som håller ihop sändningen och de frågor som kommer in. 

23_40_iCore_portrait_5237_Rikard K.jpg

Möt vår expertpanel

Rikard och Petra har också en expertpanel till hjälp för att svara på era frågor men också reflektera och kommentera över det som sägs i intervjuerna.

23_51_Peter Bengtsson_03169_srgb.jpg

Peter Bengtsson

Enterprise Architect Lead på iCore

Peter har en gedigen bakgrund inom IT och mycket genom åren har handlat om integration. Peter själv säger: "hur man kopplar ihop IT-system på affärsnivå är min specialitet".

Mer Peter här:

Daniel Larsson

Team lead och integrationskonsult på iCore

På Daniels CV finns många intressant uppdrag och många av dom inom integration, redan innan han började på iCore. Han har bl a erfarenhet från ett produktbolag inom logistikplanering. Daniel är mycket påläst på den senaste utvecklingen inom AI. 

Mer Daniel här:

23_40_iCore_portrait_5394_Daniel L.jpg
1459925_initial.png

Fredrik Stark

Senior integrationskonsult på iCore

Fredrik besitter en omfattande erfarenhet av integrationsområdet, med många års arbete hos iCore samt tidigare positioner inom andra företag specialiserade på integration.

Mer Fredrik här:

Jag vill vara med på iCore Bootcamp!