23_50_Dekorbilder_501_srgb.jpg
  • Datum
  • Plats Webbinarie

iCore Summit 2023: Är din organisation redo att maximera sin digitala potential?

På årets iCore Summit dyker vi djupare i insikterna från vår senaste rapport, som utforskar hjärtat av digital mognad och dess påverkan på affärsnyttan. I samarbete med Radar group har vi granskat svenska verksamheters framsteg och utmaningar inom data- och integrationsområdet.

Vi kommer att prata om:

  • De fyra avgörande attributen som kännetecknar digitalt mogna organisationer.
  • Hur en stark roll för data och integration i organisationen direkt korrelerar med ökad affärsnytta.
  • Den klara kopplingen mellan investering i integrationsplattform och lönsamhetstillväxt.
  • Best practices för att optimera affärsnyttan från data, inklusive att skapa en datadriven kultur och fokusera på affärsprocesserna först.

Men det slutar inte där...

Vi kommer också att diskutera den guldgruva av outnyttjad potential som svenska verksamheter sitter på. Från att kapitalisera på ny data till att driva innovation genom tvärfunktionell dataanvändning och förbereda sig för nästa generation av automatisering med AI och maskininlärning.

iCore Summit 2023 – Program

Årets iCore Summit är ett webbinarie i två delar. Programmet fokuserar på de fyra byggstenar som utgör grunden för digitalt mogna verksamheter:

  • 8 nov: Bygg en effektiv data- och integrationsstrategi & Etablera ett gemensamt datalager.
  • 16 nov: Skapa en datadriven kultur & Fokusera på affärsprocesserna först.

Tider att hålla koll på

07:30 – Frukost på iCores kontor
08:15 – 09:00  Webbinarie

Efter sändningen är du välkommen att hänga kvar och snacka med oss.  

Magnus och Annika håller i trådarna

Som förra året är det Magnus Sjöbäck, grundare och CEO på kommunikationsbyrån Greatness som modererar webbinariet. Han kommer flankeras av vår egen Annika Jörs, som håller ihop sändningen och de frågor som kommer in. 

23_52_Magnus_Annika_03103_srgb.jpg

Möt vår expertpanel

Magnus och Annika har också en expertpanel till hjälp för att svara på era frågor men också reflektera och kommentera över det som sägs i intervjuerna.

Lotta Wibeck.jpg

Lotta Wibeck

Lotta har en gedigen bakgrund från IT inom ett antal större byggbolag, och brinner för att digitalisera en konservativ bransch. Idag driver Lotta ett digitaliseringsinitiativ inom byggbranschen.

Mer Lotta här:

Patrik Borg

Men en bakgrund inom försäljning och många chefsroller på ett flertal IT bolag är Patrik en herre med mycket intressant erfarenhet. På hans CV finns många spännande roller som försäljningschef, projektledare, SaaS, integration, affärsutveckling, mm.

Mer Patrik här:

Patrik_Borg_1.jpeg
Freddie Rinderud studio.jpg

Freddie Rinderud

Som Head of Advisory på Radar Group driver Freddie uppbyggnaden av Radar Advisory och har som uppdrag att bygga det mest pålitliga rådgivningsteamet i Norden. Freddies ansikte är välbekant i iCorevärlden vid det här laget – Freddie är bl a medförfattare till rapporten ”Affärsnyttan med ett moget data- och integrationsarbete”.

Mer Freddie här:

Jag vill vara med på iCore Summit!