Square-Enix.png
Nyheter
Square Enix logotyp

Internationella spelutvecklaren Square Enix förnyar avtal med iCore

I drygt tio år har iCores integrationsplattform hanterat kopplingen mellan Square Enix internationella webbshop och affärssystem Unit4. Nu har iCore fått förnyat förtroende av Square Enix. 

– Vi kom först i kontakt på grund av vår erfarenhet av att arbeta med Unit4. Att nu få förnyat förtroende efter så långt samarbete är ett fint bevis på iCores kunskap och engagemang, säger Patrik Kärrberg, Regional Manager UK & Benelux på iCore.

Square Enix är en internationell spelutvecklare med spelsuccéer som Final Fantasy, Dragon Quest och Kingdom Hearts. Deras spel säljs över hela världen och via flera olika digitala distributionsplattformar, inklusive bolagets egen webbshop.

2015 sökte Square Enix en samarbetspartner som kunde hjälpa bolaget koppla samman webbshopen med deras affärssystem Unit4. Valet föll på iCore.

– Alla beställningar via webbshopen går via iCores integrationsplattform, in i affärssystemet. Det säkerställer hög driftsäkerhet, direkt överföring av data och gör det enkelt att genomföra justeringar och förändringar.

En stor fördel med iCores integrationsplattform är att kunden själv kan använda plattformen.

– Square Enix har två medarbetare som är utbildade i plattformen, det ger dem ökad flexibilitet och gör att de kan utnyttja plattformen fullt ut.