wtc-2022-teamet.jpg
  • Datum
  • Plats Clarion Hotel Malmö Live

Ska ni byta till Infor M3? Snacka med oss!

Behovet av att integrera system ökar ständigt och kräver kontinuerliga förändringar i IT-miljön när nya system integreras med företagets ERP-system. Med en flexibel integrationsplattform kan det göras snabbt och enkelt utan att störa kärnverksamheten och som ger dig full kontroll över din data och dina affärsflöden.

Vi passade på att intervjua Håkan Holm, CTO och en av grundarna till iCore, om varför besökarna på WTC ska komma förbi just iCores monter?

–  Vi har under många år jobbat med kunder som har Infor M3 eller bytt till detta affärssystem. Det gör att vi blivit specialiserade på Infor M3 och möjligheterna med lösningen. Vi vet vilka informationsflöden och processer som krävs för att lösningen ska fungera på ett effektivt sätt. Vi vet också vilka fallgropar man ska undvika. Så vår djupa kunskap kring Infor M3 och integrationer med just denna lösning är den främsta anledningen till att komma förbi vår monter.

Läs hela intervjun med Håkan här.

jacob-s.jpg

Kom till oss och bli förtrollad!

Jacob Schenström gjorde succé i vår monter förra året och är nu hos oss igen med ännu en utmärkelse i bagaget - VM 2:a i Micromagi 2022 - och nya fantastiska trolleriknep förstås.

Vi ses i Malmö!

Läs mer om konferensen: Working Together Conference