WTC 2024_2.png
  • Datum
  • Plats Clarion Hotel Malmö Live
Boka nu

iCore – Din partner för integrationslösningar med Infor M3

Den 27-29 maj deltar vi på M3 Working Together Conference i Malmö, som anordnas av M3 Användarförening. På konferensen samlas M3-användare i Sverige för kunskapsutveckling och erfarenhetsutbyte i syfte att utveckla medlemsföretagens användning av M3, kringprodukter och tjänster.  

Vi på iCore tror starkt på kraften i samarbete och kunskapsutbyte, och denna konferens är en perfekt plattform för att dela med oss av våra insikter och lära av andra i branschen. Vår närvaro på konferensen är inte bara en möjlighet att visa upp våra lösningar utan även ett tillfälle att nätverka med deltagare och uställare och utforska nya samarbetsmöjligheter.

I vår monter kan du få en demo av vår senaste produkt, AIM (Application Integration Map). Med iCore AIM får du en uppdaterad och lättbegriplig översikt över ditt integrationslandskap, och en ökad förståelse för hur dina system samverkar. Missa inte detta tillfälle att se hur AIM kan göra en skillnad för din verksamhet!

För att få en djupare förståelse för hur iCore hjälper företag som använder Infor M3 att blomstra med rätt integrationer, intervjuade vi två av iCores experter i ämnet: Håkan Holm, Chief Technology Officer, och Magnus Rodell, Chief Sales Officer.

iCore-Aim-Mockup.jpg

Visualisera ditt integrationslandskap med AIM

I takt med att företag hanterar allt fler applikationer och system, blir behovet av effektiv integrationshantering avgörande. Med iCore AIM får du en uppdaterad och lättbegriplig översikt över ditt integrationslandskap, och en ökad förståelse för hur dina system samverkar.

Ta tillfället i akt på konferensen och få en översiktlig demo av verktyget i vår monter. Tidsåtgång ca 10 min. Vi kör följande tider:

  • Tisdag kl. 11:00, 13:00 och 15:00
  • Onsdag kl. 08:45 och 10:10

Välkommen!

Läs mer om AIM

Spännande break-out med PortWest

Vill du veta hur PortWest löst sin EDI-hantering av kunder och leverantörer ska du ta sikte på vår break-out onsdag den 29/5 kl 13:15.

Simplified application integration – freedom from lock-in challenges

Portwest faced significant hurdles with multiple EDI solutions for managing customer and supplier interactions throughout the company, leading to a loss of process oversight. Additionally, transitioning to M3 Cloud posed a challenge while adhering to the organization's 'best of breed' demand.

With iCore's integration platform, they are facilitating the "best of breed" strategy and simplifying the onboarding and offboarding of applications. This also enhances the automation of the EDI process and improves overall control.

Presenters: Magnus Rodell from iCore and Joe Banks from Portwest.

Anmälan

Hoppas vi ses i Malmö!

Läs mer och anmäl dig

WTC 2024_2.png