AdobeStock_583805076.jpeg

"Det finns ingen mjukvara som slår iCore"

iCore och iGate har samarbetat för nöjdare kunder sedan 2009. iGate Consulting grundades 2008 när de såg ett stort behov på marknaden. Det fanns en efterfrågan hos kunder att modernisera sina EDI-kopplingar, i en tid där det inte fanns många effektiva verktyg för att lyckas. iGate hade kompetensen för att implementera ett sådant system, och för att kunna sälja in hela värdekedjan startade de ett samarbete med iCore, vars mjukvara kunde lösa marknadens behov. 

Vi träffade Henrik Rundcrantz, grundaren av iGate, som berättade om hur samarbetet tog sin början. 

– Vi har jobbat som M3-konsulter i många år, så vi är de som hanterar till exempel konfigurering av kommunikation eller format-översättningar för våra kunder med hjälp av iCore. Vi har kunskapen om API:er, hur du ska konfigurera flöden, vilken data som behövs i databasen och så vidare, men det är iCores mjukvara vi säljer in till många av våra kunder. 

När iGate grundades för 15 år sedan insåg man snabbt att kundernas behov började med att införskaffa rätt integrationsplattform till sitt företag. Så för att kunna hjälpa sina kunder genom hela processen och bidra med en modern mjukvarulösning, bestämde sig iGate för att starta ett samarbete med iCore. 

– Våra kunder efterfrågade en fristående programvara, en löst kopplad plattform som var modern, enkel och flexibel. Och vi såg rätt snabbt att iCore uppfyllde alla krav. De har en lösning som erbjuder fler möjligheter, mycket bättre kommunikation och fler funktionaliteter kring att till exempel ändra format. Även om vissa konkurrenter närmar sig i teknologiska möjligheter så anser jag att det fortfarande inte finns någon mjukvara som slår iCore. 

Henrik Rundcrantz.jpg

Många blir entusiastiska när de inser hur mycket tid som plötsligt har frigjorts

Henrik Rundcrantz, iGate Consulting

Det är ofta tidskrävande att byta ut integrationssystem, och det kräver sin kompetens för att göra rätt från början. Med en enda, central integrationsplattform så kan företag lättare implementera och justera viktiga system och på så sätt spara kostnader. 

– Det är väldigt tillfredsställande att se hur våra kunder utvecklas efter man infört en integrationslösning. Många blir entusiastiska när de inser hur mycket tid som plötsligt frigjorts. Jämfört med tidigare så kan de plötsligt använda den tiden till att utföra mer intelligenta uppgifter, följa statistik, ge kundservice och utveckla arbetet framåt.