dcongress-2.png
Nyheter

Kreativt tänkande skapar förutsättningar!

Hur kan kreativt tänkande skapa förutsättningar för att nå bättre resultat? Det är årets tema på D-Congress och vi är självklart på plats för att inspirera och bidra med nya tankesätt. På iCore erbjuder vi integrationslösningar för alla typer av behov, stora som små. Vi tror på partnerskap och hittar alltid den optimala lösningen för varje unik kund. Att tänka kreativt och utanför ramarna är självklart för oss och därmed är iCore en given gäst på årets D-Congress! 

Att byta IT- eller affärssystem när företaget växer, är ofta en nödvändighet för att kunna möta kundernas förväntningar om en smidig och personlig kundupplevelse. För att det ska vara möjligt behöver alla system fungera i synk och kommunicera med varandra. Utan en tydlig integrationsstrategi är det svårt att uppnå en sömlös integration mellan alla dina system och applikationer. Här förser iCore kunderna med lösningar som möjliggör och effektiviserar integrationsprocessen.

Slutmålet? Nöjdare kunder och en starkare tillväxt! 

17_46_Magnus Rodell 1666.jpg

Du får struktur från början, får upp ögonen för vilka möjligheter och begränsningar det faktiskt finns – innan du börjar grotta ner dig i ett nytt system.

Vi träffade Magnus Rodell, Key Account Manager på iCore, som kommer befinna sig på plats i montern för att få lite insikter kring vad som väntar under årets kongress. 

Hej Magnus, varför är iCore på D-Congress? 

Vi älskar möjligheterna som smarta integrationer skapar. Därför vill vi vara på plats och inspirera och visa hur vi kan stötta företag och e-handlare på deras tillväxtresa.  

Ett exempel är företag inom retail som har eller står inför utmaningar med att få ihop alla system med lagerhantering, transport och logistik. Här kan vi verkligen skapa värde genom vår erfarenhet och den helhetsbild vi har kring olika typer av system och hur de fungerar tillsammans, Det gör att vi kan hjälpa e-handlaren att se utmaningarna ur ett större perspektiv och därigenom hitta rätt lösning för just deras behov. 

Varför tycker du att man ska besöka iCores monter på D-Congress? 

De som besöker vår monter får möjligheten att prata med våra experter och ta del av våra erfarenheter kring liknande utmaningar som de står inför. Vi kan ge råd kring hur de ska tänka för att bygga upp hela ekosystemet av olika plattformar och säkerställa att det blir bra både nu och i framtiden.  

Vi har hjälpt många företag inom just retail och är väl bekanta med deras utmaningar och system. Det första många e-handelsföretag växer ur är just sitt e-handelssystem, och då vill de snabbt ha ett nytt. Men eftersom ett nytt system måste knytas ihop med produktsystem, transportlösningssystem, lagerhanteringssystem och CRM-system blir bytet av e-handelssystem plötsligt ett väldigt stort projekt. 

Här är tipset att ta stöd från oss som gjort liknande resor i tidigt stadie. Då kan vi ge råd och stötta er på vägen framåt, innan alla systemintegrationerna har hunnit bli en mardröm. Det vi ofta kallar spagetti-integration, en enda röra.  

Vad ska deltagarna hålla extra utkik efter?  

Håll utkik efter buzzwords på väggar som ni kan prata med oss om. Och nyttja vårt know-how fullt ut. Det är därför vi är på plats, för att bjuda på vår kunskap och våra erfarenheter.   

Dessutom bjuder vi på vårt stora kontaktnät. Vi har jobbat med många systemleverantörer, partners och konsultleverantörer under årens lopp. Så vi hjälper gärna till att förmedla de kontakterna också.  

Vilka ämnen ser ni mest fram emot att diskutera och prata om på kongressen?  

Vi ser framför allt fram emot att diskutera ämnen som omni-channel, kortare order-to-cash, ökad kundnöjdhet och unified commerce. Det kommer verkligen bli intressanta ämnen att dela insikter kring.