21_24_Jonas Agartz_3322_srgb.jpg
Nyheter

”iCore har ett spännande och viktigt erbjudande”

iCores stockholmskontor välkomnar Jonas Agartz, med bakgrund från bland annat bemanningsbranschen, som ny säljare. På iCore vill Jonas hjälpa bolaget växa med nya kunder.

Hej Jonas, hur kommer det sig att du börjar på iCore?

– Företaget har en spännande produkt som är en viktig del i modern företagsutveckling. Jag är intresserad av försäljning av komplexa tjänster och produkter, som mjukvara eller integrationslösningar. Så det ska bli både spännande, kul och utmanande.

Vad har du arbetat med tidigare?

– I grunden är jag utbildad ekonom med en påbyggnadsutbildning i marknadsföring från Australien. Jag har bland annat drivit eget företag inom marknadsundersökningar och arbetat på Poolia som affärsområdes- och försäljningschef för Stockholmsverksamheten. Jag har också arbetat på bemanningsföretaget Hays som affärsområdeschef för IT-konsultuthyrningen. Senast kommer jag från IT-bolaget Symbrio där jag började brinna för försäljning av avancerade IT-verktyg.

Vad hoppas du tillföra iCore?

– Ett bra driv och min förmåga att bygga förtroende. Jag gillar att vara ute på mycket möten och träffa nya kunder. Jag tror mina värderingar ärlighet och transparens passar väl överens med iCores och hoppas tillföra affärsvärden till både befintliga och potentiella kunder.

Vad ser du fram emot mest?

– Att vara med och bidra till iCores framgång och vinna nya affärer! Och ha trevligt tillsammans med nya härliga kollegor såklart.