Martina Eliason.jpg
Nyheter

Martina vill bidra med erfarenhet

I mitten av augusti började Martina Eliason på iCores utvecklingsavdelning. Tidigare har hon arbetat femton år inom systemutveckling och ser nu fram emot att bidra med sin kunskap kring nya innovativa systemlösningar.  

– Jag är väldigt mån om att tänka ett steg längre så att våra produkter blir de bästa möjliga för kunden, säger Martina Eliason. 

Hej Martina, hur har ditt första intryck av iCore varit? 

– Vi är flera som är nya och det har gjort att vi har kunnat hjälpas åt och lära oss tillsammans. Jag kände mig varmt mottagen redan från start. 

Du har ju en lång erfarenhet av systemutveckling, kan du berätta lite mer om din bakgrund? 

- Tidigare har jag arbetat med CRM och ERP-system och hjälpt kunder i olika projekt. Det har varit en blandning av nyutveckling, förvaltning och support. Med åren har jag samlat på mig en relativt stor bredd inom mitt yrke och jag är en person som gillar struktur och planering. Det är några av de erfarenheter jag bär med mig in i arbetet på iCore.  

Hur kommer det sig att du sökte dig till iCore? 

– Det var en tidigare kollega till mig som tipsade om att söka hit. Jag fick bilden av att det var ett bra gäng, med en innovativ produkt. Det som lockade mig var de höga ambitionerna som finns i företaget. Verksamheten växer och utvecklas ständigt, vilket bidrar till en positiv miljö som jag trivs att arbeta i.  

Med åren har jag samlat på mig en relativt stor bredd inom mitt yrke och jag är en person som gillar struktur och planering.

Är det något som varit en utmaning nu i början och hur har du hanterar det? 

– Jag har tidigare arbetat med att ta fram integrationer, däremot har jag aldrig arbetat med en liknande plattform. Därav finns nya tekniker och mycket att lära mig gällande iCores integrationsplattform. Ju längre tiden går desto mer bekväm blir jag i mina arbetsuppgifter. Samtidigt har jag haft hjälpsamma kollegor som alltid funnits där, det är jag tacksam över. 

Är det något annat som är viktigt för att du ska trivas på arbetsplatsen? 

– Kollegorna är definitivt en stor och viktig del att göra arbetsplatsen trevlig. Att vi hjälper varandra genom att bolla idéer och samarbeta är en viktig del i processen som gör oss innovativa. Självklart måste man också tro på produkten man arbetar med, vilket jag upplever att de som arbetar här verkligen gör.