stefanandreasson.png (1)
Nyheter

Stefan ser kunddialogen som den viktigaste arbetsuppgiften

Ett nytt tillskott är supportspecialisten Stefan Andreasson som började på iCore i mitten av augusti tidigare i år. Tillsammans med sina medarbetare ser han till att ge kunderna den hjälp de behöver, allt ifrån komplicerade systemlösningar till enklare kundfrågor. Med sin sociala förmåga passar Stefan som handen i handsken för rollen och ser fram emot att fortsätta bygga förtroende bland kunderna.

– Alla som arbetar här är väldigt tekniskt kunniga. Det är också viktigt att sköta den sociala biten, det är en styrka hos mig, säger Stefan Andreasson.

Hur har din första tid på iCore varit?

– Jag har fått mer än vad jag kan be om, jag trivs jättebra. Det är en avslappnad miljö på kontoret och alla kollegor är väldigt hjälpsamma. Det finns många som är duktiga på sina områden och nischer, samtidigt är de pedagogiska och delar med sig av sin kunskap.

Vad har du för erfarenhet sedan tidigare?

– Jag har läst tre års systemvetenskap på Göteborgs universitet. Vi fick lära oss en blandning av IT och företagsverksamhet som jag har nytta av i mitt arbete. Vissa på utbildningen menade att det är först när man arbetar som man faktiskt får lära sig hur saker och ting fungerar. Självklart har jag lärt mig mycket nytt, men känner att jag har en bra grund att stå på.

Hur kommer det sig att du sökte dig till iCore?

– Samma dag som jag skulle teckna avtal med ett annat företag blev jag kontaktad av iCore. Det var något i det samtalet som gjorde att jag fick en bra magkänsla. Det kändes rätt. När jag sedan fick lite mer inblick i verksamheten var valet ganska självklart. Nu i efterhand är jag oerhört glad över att det blev just iCore.

Hur ser en vanlig arbetsdag ut för dig?

– Jag börjar alltid med morgonkontroller för att få en överblick över våra kunder. Sedan har vi möte där vi diskuterar och planerar vad som behöver göras under dagen. Därefter tar vi tag i kundärenden. Det är ett arbetsflöde som jag trivs med och uppgifterna varierar mycket.

Vad är viktigt för att du ska trivas på en arbetsplats?

– Att det finns en gemenskap och en tillit till varandra, där alla får möjlighet att lyfta frågor och framföra sina åsikter. Det är något jag vet att iCore värdesätter högt och som fungerar väldigt bra här. Jag vill även passa på att lyfta fram mina chefer som har varit engagerade och har hjälpt mig mycket nu i början.

Fem snabba med Stefan

Vilken är din vanligaste matlåda?

– Jag tränar mycket, så kyckling och ris.


Skid- eller solsemester?

– Solsemester.


Hur många koppar kaffe snittar du på en arbetsdag?

– På tok för många, sex stycken.


Vilken TV-serie har du sett om flera gånger?

– New girl.


Har du någon dold talang dina kollegor inte känner till?

– Det får nog vara trolleritrick i så fall.