jennyandersson.jpeg
Nyheter

Jenny säkrar kvalitetslösningar för iCores kunder

Med intresse för service och kundrelationer är Jenny Andersson ett av de senare tillskotten hos iCore. I hennes roll som supportspecialist vill hon bidra med en bred kompetens av IT-lösningar för att ge ännu bättre och snabbare stöd till iCores kunder och partners.

Välkommen Jenny, hur kommer det sig att du sökte dig till iCore?

–Det som lockade var helhetsintrycket. Min roll som supportspecialist är väldigt bred, samtidigt har jag många trevliga kollegor som bidrar till en positiv miljö på kontoret. Det är lärorikt och jag utvecklas hela tiden genom att jobba med kundernas integrationer och olika IT-lösningar och tekniker.

Kan du berätta lite mer om din bakgrund?

–Jag tog min examen i juni och började arbeta på iCore efter det. Jag studerade till dataekonom vid Högskolan i Borås, där halva utbildningen bestod av kurser inom IT och andra halvan inom ekonomi. Det gav mig en bra grund i hur verksamheter fungerar. Jag valde även att inrikta mig mot informatik, vilket passar min yrkesroll väldigt bra

Ingen dag är den andra lik. Vi arbetar utifrån kundernas behov så det kan vara högt och lågt vad som behöver göras.

Hur skulle du beskriva en vardag på kontoret?

–Det är svårt att beskriva en arbetsdag för den varierar så mycket. Ingen dag är den andra lik. Vi får in väldigt mycket ärenden och omfattningen är väldigt olika. Det kan vara att göra en felsökning åt en kund, eller att skapa nya format på filer. Vi arbetar utifrån kundernas behov så det kan vara högt och lågt vad som behöver göras. Sedan har vi även interna möten där vi diskuterar och hjälper varandra i de olika projekten.

Stämningen är familjär, och det är lätt att lära känna även personer som arbetar på andra avdelningar. Det händer mycket spännande här och det är roligt att få vara med och bidra till utvecklingen på företaget och i branschen.

Vad är det viktigaste för att du ska trivas på arbetsplatsen?

–Jag tycker det är viktigt att man har roligt och får arbeta i en stimulerande miljö. Det är då man utvecklas och får chansen att lära sig nya saker. iCore är en bra arbetsgivare. Stämningen är familjär, och det är lätt att lära känna även personer som arbetar på andra avdelningar. Det händer mycket spännande här och det är roligt att få vara med och bidra till utvecklingen på företaget och i branschen.