henrik-mohlin_2.jpg
Nyheter

Vi välkomnar vår nye Business Controller!

iCores nyrekryterade Business Controller, Henrik Molin, ska arbeta med affärsutveckling och lönsamhet. Henrik kommer bland annat ta fram nya KPI:er och påvisa mervärdet av smart integration, samt vara med och forma bolagets framtida affärsmodell.

Hej Henrik, välkommen till iCore. Berätta om din roll här.

­­­– Jag ska ta fram fler KPI:er på de mervärden kunderna får, det vill säga vad de tjänar på att använda iCores integrationsplattform. Sedan handlar det om att paketera och kommunicera det lättförståeligt. Jag kommer även se över hur vi arbetar internt och hitta nya arbetssätt vad gäller uppföljning med målet att växa, samt hur iCore kan forma en framtida affärsmodell.

Hur kommer det sig att du börjar på iCore?

– Det gjorde jag redan för ett år sedan, då som trainee via mitt masterprogram på Handelshögskolan vid Göteborgs universitet. Utbildningen hade ett tydligt fokus på SME-företag som genomgår en tillväxtresa och för mig var iCore en perfekt matchning. I juni 2021 tog jag examen och började direkt på iCore.

Vad hoppas du tillföra bolaget?

- En hel del energi till arbetsplatsen och bli en del av gänget. iCore arbetar i en spännande bransch, mitt i navet av digitaliseringen och jag hoppas hjälpa till att införliva bolagets höga tillväxtambitioner. Jag trivdes otroligt bra här under hela traineeperioden och ser fram emot att bidra med mina insikter och perspektiv.

Rollen som Business Controller är ny på iCore. VD Mikael Boquist om rekryteringen:

– Med iCores erbjudande kan vi hjälpa kunderna att stärka sin konkurrenskraft och arbeta mer effektivt. Henrik kommer att analysera olika data, såväl vår egen som konsumtions- och kunddata, så att vi som bolag kan utvecklas ihop med våra kunder och i varje del visa kunderna värdet av våra insatser.

21_06_ICORE_Meeting_1219.jpg