20231031_092627.jpg
Nyheter

Systemvetaren Anton är kundernas nya problemlösare

Att agera problemlösare och likt en detektiv ständigt söka nya svar är det som Anton Oddstig mest ser fram emot på iCore.

Hej Anton! Berätta om dina tidigare erfarenheter och utbildning
– Jag har läst systemvetenskap på Göteborgs universitet och blev klar nu våren 2023. Att det blev just systemvetenskap var en lycklig slump. Jag funderade mycket över vad jag ville läsa och det var en vän som tipsade om utbildningen och den lät intressant. På en IT-mässa kom jag i kontakt med iCore och blev genast intresserad, sedan en månad tillbaka arbetar jag här och trivs jättebra.

Hur har din första tid varit?
– Jag har fått ett fint mottagande och bra onboarding. Det är mycket kunskap att ta till sig i början, men jag lär mig mycket av teamet som jag jobbar tätt tillsammans med.

Vad ser du fram emot mest på iCore?
– Det som lockar mest är att lösa olika typer av problem med varierande karaktär, där vi gemensamt hittar olika lösningar – detektivarbete helt enkelt. Jag ser också fram emot att få nya kunskaper och utvecklas. På iCore får jag överblick över hur kunderna får hjälp med en smidigare IT-vardag och kan lära mig mycket om många olika saker. Det känns kul!

Vilka personliga egenskaper kommer du tillföra till kontoret?
– Förhoppningsvis kreativitet och nytänkande. Då jag inte jobbat med något liknande tidigare tror jag att en blick från utsidan kan vara till nytta.

Vad är viktigt för att du ska trivas på en arbetsplats?
– Bra kollegor, och det har jag fått här. Sen är det viktigt att känna att man kan fortsätta utvecklas. Repetitiva uppgifter lockar mig inte och här är det mycket nytt hela tiden.