Linda Renbäck.jpg
Nyheter

Linda är kunden som blev kollega

Att vara en i gänget i stället för en i mängden lockade Linda Renbäck till iCore och rollen som integrationskonsult. Med kundperspektiv och en bred bakgrund inom IT är Linda en kreativ problemlösare.

Hej Linda, hur har första halvåret på iCore varit?
– Jättebra! Jag kommer senast från en kund till iCore där jag fick ett positivt intryck av företaget, så det kändes som att komma hem när jag började här. Eftersom jag var van vid att jobba med iCores produkter och redan hade träffat en del av kollegorna blev det en smidig övergång. Jag kom snabbt in i arbetsuppgifterna och stortrivs i rollen som integrationskonsult.

Vad är viktigt för att trivas med arbetet?
– Frihet, kreativitet och gemenskap är viktigt, vilket jag får på iCore. Det finns gott om utrymme för kreativt problemlösande, och det finns alltid flera lösningar på ett problem. Att iCore är ett mindre företag var stor anledning till att jag valde att jobba här. Här är man en i gänget i stället för en i mängden och jag upplever att alla lyssnar på varandra bättre än på större bolag.

Vad bidrar du med till iCore?
– En bred bakgrund inom IT, vilket kan ha både för- och nackdelar. Jag har provat på olika roller, som exempelvis webb- och integrationsutvecklare, vilket ger olika perspektiv på problem och utmaningar i arbetet, inte minst kundperspektivet. Socialt är jag en glad och enkel person som gillar att resa, träna och umgås med familjen. Jag vill sprida positiv energi och göra ett bra jobb.