simon-fors_1.jpg
Nyheter

Simon är tillbaka där allt började!

Ett av iCores senaste tillskott är hemvändaren Simon Fors, som efter två år nu är tillbaka hos iCore. I hans nya roll som produktägare vill han bidra med en bred kompetens och bygga goda relationer med kunderna.

Hej Simon, hur känns det att vara tillbaka på iCore? 

Det känns bra! Det är lite andra system och rutiner än tidigare, men utöver det känns det som att mycket är sig likt. Det är många välbekanta ansikten, vilket självklart är roligt när man har varit borta under en period.  

Kan du berätta lite om din tidigare bakgrund på iCore? 

Jag började på iCore efter mina studier och halkade in på supporten. Inte långt därefter blev jag konsult på företaget och stannade i närmare fem år. Mycket av det jag har lärt mig genom åren har formats av iCore, att vara tillbaka igen känns därför väldigt naturligt.  

Hur kommer det sig att valde att komma tillbaka?  

En stor anledning bakom beslutet har varit kollegorna. Flera av dem som arbetar på iCore är personer som jag har nära kontakt med och umgås med privat. Dessutom var det rollen som produktägare och att få arbeta med paketering som lockade. Nu arbetar jag ungefär halva tiden som produktägare, och andra halvan som konsult.  

Nu har du snart arbetat ett halvår i din nya roll, hur upplever du din första tid? 

Det känns som att jag har samlat på mig lite mer erfarenhet och kompetens som kan vara nyttig för verksamheten. Dels har jag fått se lite andra integrationsplattformar som ger mig större förståelse för vår produkt, dels så har jag lärt mig väldigt mycket om automattesting som jag har stor nytta av i mitt arbete. Det känns som att jag snabbt kommit in i jobbet, vilket till stor del har att göra med att jag är bekant med systemet och arbetsrutiner.