AdobeStock_384091670.jpeg

UX-designer

Är du en UX-designer med fokus på både affärsperspektivet och slutanvändare? Vill du vara med och forma framtiden inom digitalisering och integration? Då kan du vara personen vi söker! 

Om tjänsten

På iCore Solutions utvecklar vi avancerade mjukvarulösningar inom integration för att förbättra företagsprocesser och effektivisera verksamheter. Nu söker vi en passionerad och driven UX-designer för att ta vår produktutveckling till nästa nivå.

Som UX-designer hos oss kommer du att ha en nyckelroll i att driva utvecklingen av våra produkter framåt för att på bästa sätt möta våra användares behov och leverera affärsvärde. Du kommer att jobba nära våra produktägare och tvärfunktionellt i flera utvecklingsteam.

Vem är du?

Vi söker en erfaren UX-designer med ett gott öga och en känsla för vad som skapar en riktigt bra användarupplevelse. Vi tror att du har ett genuint intresse för UX och att du håller dig uppdaterad inom de senaste trenderna. Du har en god insikt i olika typer av forskningsmetoder och kan applicera dem i ditt arbete. Du kan informationsdesign, gestaltningslagar och användarpsykologi. Du kan formulera krav i både text och skisser. Det faller sig naturligt för dig att estimera och prioritera din tid mellan olika team i samarbete med produktägare.

Vi tror att du är en person som gillar att arbeta i team och ser fördelarna med att jobba tvär-funktionellt för att uppnå ett gemensamt mål, i både stora och små uppgifter. Du förstår både affärsperspektivet såväl som slutanvändaren, du har lätt för att överblicka komplexa problem och känna igen samt förutspå lämpliga användarfall. Du förstår hur design bidrar till en verksamhets affärsmål och har en ambition att förena dessa med bra användarupplevelser.

Vi söker dig som har arbetat några år i rollen UX designer och har ett stort intresse för användbarhet och hur produkten uppfyller användarnas behov. Vi vill också att du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, att du är självgående och tar egna initiativ och kommer med förslag till lösningar samt tar ansvar för resultatet.

Vad vi erbjuder

Hos oss på iCore Solutions får du möjligheten att arbeta i en inspirerande miljö där innovation och utveckling står högt på agendan. Vi vill vidareutveckla vårt arbete inom UX och erbjuder chansen att få ta lead på att bygga upp UX på iCore. Vi erbjuder en konkurrenskraftig lön och förmåner samt möjlighet att utvecklas och växa i din roll. Vi tror på en balans mellan arbete och fritid och strävar efter att skapa en hälsosam arbetsmiljö där våra anställda trivs.

Placeringsort är Göteborg – vi sitter i fräscha lokaler i hjärtat av Gårda. Vi gillar att träffas på kontoret men vi har en hybrid-arbetsplats.

Om iCore

Mer information kring oss och våra erbjudanden hittar du på iCore Solutions hemsida.

Ansök idag!

Låter det som att du skulle trivas hos oss? Skicka in ditt CV och en kortfattad motivering till varför du är rätt person för rollen och hur du skulle passa in hos oss. Vi ser fram emot att få lära känna dig!

Vid frågor gällande rekryteringen, kontakta Utvecklingschef Petra Lafqvist, petra.lafqvist@icore.se, 0708–693269. Urval sker efter semestertiderna.